Mustafa Açkı üretimhanesi

engin

Uzman Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
DUMAN
maşallh çok güzeller allah bol bol yavru nasip etsin
yeşil kuşu çok sevdim

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Arkadaşlar Mustafa açkı arkadaşımız muhabbet kuşu derneğini kurmak için yola çıktığımız değerli arkadaşlardan biridir şimdi bana küsmüs üzgünüm neden küstüğünüde anlamış değilim hani atasözü gibi dağ dağa küsmüş dağın haberi olmamış şimdide derneğimizin sitesinde mustafa açkı arkadaşımızı site içinde küstürmüşler yazmayı bırakmış duyduğuma göre mustafayı harcamaya çalışıyorlar sebeplerini,nedenlerini az çok biliyorum bu derneğin kurulumunda en fazla emek ve zaman harcayan arkadaşımızdır. bunu benden başka kimse bilmez şimdide duyuyorumki dernek ve sitesi yönetim kurulunun haricinde ellerin elinde genede üzülme mustafa bu işler sırayla önce ben sonra sen daha sonra sırası gelenlerde olacak bazende sırasını yer değiştirende olacak ama sen genede üzülme  :( :(

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
Sen olayları daha iyi bilirsin abi yalnız biryerlere emek harcayan kişileri çıkar uğruna harcarlarla yazıklar olsun

burhan kadem

Üyemiz
Adı
Burhan
Soyadı
KADEM
selahattin abi sen bizi nasıl aynı şekide bıraktıysan oda o şekilde bıraktı. mustafa abiyi siteden küstürmek söz konusu olamaz sonuçta benim nasıl kurucu üyeliğim varsa seninde mustafanında var bunu unutmayalım bizde kalıcı değiliz bu dernekler devamlı kabuk değiştiricektir zamanla farklı yönetimler gelicektir ilerde belkide sende başkan olabilirsin

ilker ERTÜRK' Alıntı:
Sen olayları daha iyi bilirsin abi yalnız biryerlere emek harcayan kişileri çıkar uğruna harcarlarla yazıklar olsun
ilker bey ne demek istediğinizi anlamadım daha açık konuşurmusunuz çıkar uğruna harcalar  diye yazısınızı asla kabul etmiyorum sizi efesle kınıyorum yazı yazarken nerelere gideceğini iyi düşünün ondan sonra yazmanızı tavsiye ediyorum............

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
TABİ SIRASI GELEN GİDECEK ZAMANLA YÖNETİMLER DEĞİŞECEK AMA SECİMLE KÜSEREK GİDEREK OLMAZ AMA MALESEF BİZİMTOPLUMUMUZ BEN DAHİL ÇABUK KIRILDIĞIMIZ İÇİN YANLIŞ ANLAŞILMALAR OLUYOR

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
ilker ERTÜRK' Alıntı:
Burhan yazılanları okuyup anlamadan yanlışa düşme adam ne yazmış iyi oku birde aynı yazıyı ben yazayım belki anlarsın
( emek harcayan kişileri çıkar uğruna harcarlarsa yazıklar olsun )
doğruyu yazmış aynı kelimeyi ben 150 kere yazıyorum emek harcayan kişileri harcamaya çalışanları 150 kere yazıklar olsun diyorum
ayrıyeten senden ricam olayların bu taraflarını fazla kaşıma istersen altından  Cerahatlar ve İrinler çıkar 

burhan kadem

Üyemiz
Adı
Burhan
Soyadı
KADEM
selahattin abi ben bu kelimeleri nasıl ne amaçla yazıldığını çok iyi biliyorum
yani denen açıklama bu dernek için emek harcıyan kişileri, bende dahil yönetim kurulu olarak bu adamları harcıyoruz kalavye arkasında yazılan yazı bu olsa demek diyorum daha ne diyeyim bu derneği nasıl ayakta tuttuğumuzu biz biliriz bir allah bilir nerelerle mücadele ediyoruz tek hedefimiz ileriki zamanlarda yeni yönetimdeki insanları şeffaflaştırmak olucak daha iyi hizmet edicek arkadaşları bekliyoruz