Ne yapmam gerekir...

onur65

Üyemiz
Adı
Onur Can
Soyadı
Güner
Çift kuşum bugünlerde yuvaya girip çıkıp içerde tıkırdatıyorlar.Normal biliyorum ama arada dişi dövüp dışarı atıyor.Erkek dişiye kusmaya başladı şuan onlara ek besin vermem gerekirmi.Şuan yuvalarında 2 yemlik 1 kum 1 gaga taşı 1 mürekkep balığı kemiği var.Bunlardan başka vermem gereken ek besin varmı.Zaten bu işi hobi olarak bakıyorum ve herkes gibi onlardan yavru almak istiyorum.Yardım ederseniz sevinirim abilerim şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim...

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Onur kardeşim kuşlarına gayet iyi baktığın anlaşılıyor..
    Zaman zaman Meyva, sebze de verebilirsin. 1 TL lik buğday alıp haftada 2 kez çimlendirerek versen o buğday sana 3 ay yeter..

haunter_051

Takipçi Üyemiz
Adı
Yasin
Soyadı
Çomak
yılmaz abime katılıyorum .Bu tür kavgalar olur normaldir sen bayağı iyi bakıyorsun arada uçur yoksa yağlanabilir.

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:
    Zaman zaman Meyva, sebze de verebilirsin. 1 TL lik buğday alıp haftada 2 kez çimlendirerek versen o buğday sana 3 ay yeter..
+1

Birde yumurta maması yaptınmı hiç bir eksiğin kalmaz. Yarım yumurta yeter. Yumurtalamadan haftada 1-2, yavruluyken her gün yapman gerekir.

asersoz

Uzman Üyemiz
Adı
Abdurrahman
Soyadı
Ersöz
erbay' Alıntı:
Mehmet Kıdır' Alıntı:
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:
+1+1

Birde yumurta maması yaptınmı hiç bir eksiğin kalmaz. Yarım yumurta yeter. Yumurtalamadan haftada 1-2, yavruluyken her gün yapman gerekir.
+1

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:
+2

Yaşar yılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Yaşar
Soyadı
Yılmaz
Haftada 2 gün yeşillik ver birde gün aşırı az az olmak kaydıyla mama verebilirsin