Numaralandırma

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Arkadaşlar kuşları nasıl numaralandırabiliriz. Bu numara ile excelde kuşları takip etmek istiyorum. Henüz anaçlar belli olmadığı için bilezikte takmak istemiyorum. Önerisi olan varmı?

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Oğuz Deniz' Alıntı:
exel programın takip gayet kolaydır. Bende eskiden öyle yapıyordum sonra künyeye geçtim ;)
Oğuz salma üretimi yaptığım için her ikiside şart. Excel ile başlamamın sebebi programı kendime göre geliştirmek. Programcı olduğum için öğrendikten sonra programını yazacağım.

Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
Mehmet kuşları tanımak markalandırmak için ayaklarına geçme sıkmalı renkli ve numaralı künyeler var istediğin gibi ayağına takıp çıkarabiliyorsun
Bu künyelerdeden buralarda bulamadım. İnternetten sipariş geçebileceğim bir yer varmıdır acaba. Künyeci Mehmet diye bir arkadaş varmış. Ama ben yaptırmak istemiyorum. Sonuçta 1 den 999 a kadar sadece numara olacak. Standart birşeyi yaptırmaya gerek yok herhalde.

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
Mehmet kuşları tanımak markalandırmak için ayaklarına geçme sıkmalı renkli ve numaralı künyeler var istediğin gibi ayağına takıp çıkarabiliyorsun
BENİM HAZIR ALDIĞIM BİRKAÇ KUŞTA VAR

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
mehmet ben almanyadan getirttim fakat künyecinin resimlerinde sanki görmüştüm bu sıkmalı bilezik söküp takılıyor tekrar tekrar kullanma şansın var 8 renkli her rengin 1 den 100 e kadar olanı var

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
mehmet ben almanyadan getirttim fakat künyecinin resimlerinde sanki görmüştüm bu sıkmalı bilezik söküp takılıyor tekrar tekrar kullanma şansın var 8 renkli her rengin 1 den 100 e kadar olanı var
Evet abi, renk kullanımı çok mantıklı. Sökülüp takılmasıda bir o kadar güzel.

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır

İlker Bey petlerde de bulunmuyor herhalde.

enginersin

Uzman Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
ersin
Mehmet Abi kelepçe şeklinde olan bileziklerden bi ara internette görmüştüm ama şimdi bir türlü bulamıyorum eğer nette bu şekilde satış yapan yer bulabilirsek birbirimize haberdar edelim bende arıyorum çünkü

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
28 kasımda feshanede yapılacak olan yarışma ve fuarda muhtemelen olacaktır,isteyenler tanıdıklarından tedarik edebilirler

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
Mehmet Kıdır' Alıntı:

İlker Bey petlerde de bulunmuyor herhalde.
  Hilmi, Engin (Akbulut) ve ben hem Bursa hemde Kocaelinde görmüştük; Fiyatını kesin olarak hatırlamıyorum ama Hilmi konuyu farkederse hatırlıyordur; yazacaktır.
  Muhtemelen Feshane de de bulunacaktır..

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
Yılmaz bir sırası bir stantda 5 tl diğer standta 3tl idi yanlış hatırlamıyorsan 10 veya 15adet vardı

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
hilmi akyldız' Alıntı:
Yılmaz bir sırası bir stantda 5 tl diğer standta 3tl idi yanlış hatırlamıyorsan 10 veya 15adet vardı
  Bende böyle hatırlıyor fakat emin olamıyordum, O kelepçeli künyelerin daha pahalı olduğunu sanıyordum.. Kocaelindeki fiyat Bursadakinden daha uygundu..

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Bayağı fiyatlıymış. Bayramdan sonra mergeni arayayım. Mehmete mail attım ama hala dönmedi.

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
Mehmet benim de hazır aldığım kuşlarda vardı Güvercin olsa bol miktarda varda bu işi yapan

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Ben buldum arkadaşlar, plastik 3-4 numara renkli plastik künyelerden. işimi hallettim. Arayan arkadaşlar petlere gelen toptancılardan bazılarında bulunuyormuş. Petlerle görüşürseniz alabilirsiniz diye düşünüyorum.