Oğuz salma üretimi yaptığım için her ikiside şart. Excel ile başlamamın sebebi programı kendime göre geliştirmek. Programcı olduğum için öğrendikten sonra programını yazacağım.Oğuz Deniz' Alıntı:exel programın takip gayet kolaydır. Bende eskiden öyle yapıyordum sonra künyeye geçtim![]()
Bu künyelerdeden buralarda bulamadım. İnternetten sipariş geçebileceğim bir yer varmıdır acaba. Künyeci Mehmet diye bir arkadaş varmış. Ama ben yaptırmak istemiyorum. Sonuçta 1 den 999 a kadar sadece numara olacak. Standart birşeyi yaptırmaya gerek yok herhalde.Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:Mehmet kuşları tanımak markalandırmak için ayaklarına geçme sıkmalı renkli ve numaralı künyeler var istediğin gibi ayağına takıp çıkarabiliyorsun
BENİM HAZIR ALDIĞIM BİRKAÇ KUŞTA VARSelahattin GÜÇLÜ' Alıntı:Mehmet kuşları tanımak markalandırmak için ayaklarına geçme sıkmalı renkli ve numaralı künyeler var istediğin gibi ayağına takıp çıkarabiliyorsun
Evet abi, renk kullanımı çok mantıklı. Sökülüp takılmasıda bir o kadar güzel.Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:mehmet ben almanyadan getirttim fakat künyecinin resimlerinde sanki görmüştüm bu sıkmalı bilezik söküp takılıyor tekrar tekrar kullanma şansın var 8 renkli her rengin 1 den 100 e kadar olanı var
Hilmi, Engin (Akbulut) ve ben hem Bursa hemde Kocaelinde görmüştük; Fiyatını kesin olarak hatırlamıyorum ama Hilmi konuyu farkederse hatırlıyordur; yazacaktır.Mehmet Kıdır' Alıntı:BENİM HAZIR ALDIĞIM BİRKAÇ KUŞTA VAR
İlker Bey petlerde de bulunmuyor herhalde.
Bende böyle hatırlıyor fakat emin olamıyordum, O kelepçeli künyelerin daha pahalı olduğunu sanıyordum.. Kocaelindeki fiyat Bursadakinden daha uygundu..hilmi akyldız' Alıntı:Yılmaz bir sırası bir stantda 5 tl diğer standta 3tl idi yanlış hatırlamıyorsan 10 veya 15adet vardı