Oğuz salma üretimi yaptığım için her ikiside şart. Excel ile başlamamın sebebi programı kendime göre geliştirmek. Programcı olduğum için öğrendikten sonra programını yazacağım.Oğuz Deniz' Alıntı:exel programın takip gayet kolaydır. Bende eskiden öyle yapıyordum sonra künyeye geçtim
Bu künyelerdeden buralarda bulamadım. İnternetten sipariş geçebileceğim bir yer varmıdır acaba. Künyeci Mehmet diye bir arkadaş varmış. Ama ben yaptırmak istemiyorum. Sonuçta 1 den 999 a kadar sadece numara olacak. Standart birşeyi yaptırmaya gerek yok herhalde.Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:Mehmet kuşları tanımak markalandırmak için ayaklarına geçme sıkmalı renkli ve numaralı künyeler var istediğin gibi ayağına takıp çıkarabiliyorsun
BENİM HAZIR ALDIĞIM BİRKAÇ KUŞTA VARSelahattin GÜÇLÜ' Alıntı:Mehmet kuşları tanımak markalandırmak için ayaklarına geçme sıkmalı renkli ve numaralı künyeler var istediğin gibi ayağına takıp çıkarabiliyorsun
Evet abi, renk kullanımı çok mantıklı. Sökülüp takılmasıda bir o kadar güzel.Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:mehmet ben almanyadan getirttim fakat künyecinin resimlerinde sanki görmüştüm bu sıkmalı bilezik söküp takılıyor tekrar tekrar kullanma şansın var 8 renkli her rengin 1 den 100 e kadar olanı var
Hilmi, Engin (Akbulut) ve ben hem Bursa hemde Kocaelinde görmüştük; Fiyatını kesin olarak hatırlamıyorum ama Hilmi konuyu farkederse hatırlıyordur; yazacaktır.Mehmet Kıdır' Alıntı:BENİM HAZIR ALDIĞIM BİRKAÇ KUŞTA VAR
İlker Bey petlerde de bulunmuyor herhalde.
Bende böyle hatırlıyor fakat emin olamıyordum, O kelepçeli künyelerin daha pahalı olduğunu sanıyordum.. Kocaelindeki fiyat Bursadakinden daha uygundu..hilmi akyldız' Alıntı:Yılmaz bir sırası bir stantda 5 tl diğer standta 3tl idi yanlış hatırlamıyorsan 10 veya 15adet vardı