Arkadaşlar, Tolga'nın hamster suluklarından yola çıkarak buraya kadar geldim. Tavuk ve civciv hanelerde kullanılan suluklardan internetten temin ederek işe başladım. Nipel Sulukları 90 kuruşa, damlalıkları 1 tl den aldım. Çeşme borusu, dirsek, redüksiyonlar derken masraf 80 tl civarında oldu. 2 salmama 5 er tane olmak üzere toplam 10 tane taktırdım. Kullanışı güzel. Aynı hamster suluklarında olduğu gibi su ucunda bekliyor. boru sallanırsa veya nipel ucuna dokunduğunda damla tekrar geliyor. Suyu akıtmıyor. Haftada bir tahliyesini yapıyorum. Temiz su veriyorum. İnanın su tertemiz. Amacım suların temiz kalmasını sağlamaktı. Birde acil şehir dışı olaylarında, hastalık, kaza durumlarında yavrularımın susuz kalmasını engellemek. Tabi dezavantajı artık vitaminlerini mama ile veriyorum. İstenirse her gün doldur boşalt ile verilebilir tabi. Suyu daha sonra otomatik olarak şamandıralı yapacağım. Çeşme hattına bağlayacağım. o basit iş artık.
Bana yardımcı olan önce fikir babası Tolgaya, sonra dayıma (kendisi çeşmeci), kayın biraderime her şey için teşekkür ederim.
Birde otomatik yemlik için proje çalışmalarına başladım. Bakalım oda güzel bir şey olacak gibi.
Bana yardımcı olan önce fikir babası Tolgaya, sonra dayıma (kendisi çeşmeci), kayın biraderime her şey için teşekkür ederim.
Birde otomatik yemlik için proje çalışmalarına başladım. Bakalım oda güzel bir şey olacak gibi.