Coşkun Ödemir
Uzman Üyemiz
Forum üyelerinden İzmirli üretici Erkan Yetim Abi pazartesi kuşumu nasip olursa gönderecek. Şimdiden heycanı sardı desem yalan olmaz. Nasıl olacak neler yapacam diye kafamı ütülüyorum. Sizlerinde bana destek olacağı ümidiyle hali hazırda aklınıza gelebilecek önemli şeyleri söylüyebilirmisiniz. Çünkü kuşuma krallar gibi bakmak istiyorum. Burada bir çok konu var. Bilgi sahibi olduklarım ama sizlerden daha çok alacağım şeyler oldugu için yavru kuşum için neler öneriyorsunuz. Ona çok iyi bakmak ve yetiştirmek istiyorum. Acayip istekliyim bu konuda...
İlk olarak yem yada mama ne yapayım? Teminini nasıl edeyim,ne kullanayım...
Kum yeminin faydası nedir? Alayım mı hangi marka önerirsiniz?
Kalamar taşı mı alayım yoksa başka birşey mi? Hangisini tavsiye edersiniz.
Plastik çubuk tünekliği ağaçtan yapacam. onu nasıl dezenvekte edeyim. Birde zımpara ile düzgünleştirme me gerek varmı?,
Haşlanmış yumurtanın neresini vereyim? ve kaç günde bir vereyim
Ek vitamin olarak ne alayım? vitaform mu yoksa başka markalar mı önerirsiniz? En kalitelisinden yada sizlerin en iyi sonuç aldıgınızdan..
Bitlenmeme için hangi ilaçı alayım. Selaahttin abinin 3 ayda bir suluguna karıştırdıgı vardı adını unuttum ondan mı alaym?
Meyve ve yeşillik(sebeze) vermemde sakınca varmıdır? Ve neleri vereyim. Elma havuç,marul, vs. Genelde neleri tercihe dersiniz.
Şuan aklıma gelenler bunlar. Ben bilmediğim önerebileceğiz aklınıza gelen şeyleri yazın lütfen. Ben sorularımı sıkıntılarımı burada yazarım.
Teşekurler şimdiden...
İlk olarak yem yada mama ne yapayım? Teminini nasıl edeyim,ne kullanayım...
Kum yeminin faydası nedir? Alayım mı hangi marka önerirsiniz?
Kalamar taşı mı alayım yoksa başka birşey mi? Hangisini tavsiye edersiniz.
Plastik çubuk tünekliği ağaçtan yapacam. onu nasıl dezenvekte edeyim. Birde zımpara ile düzgünleştirme me gerek varmı?,
Haşlanmış yumurtanın neresini vereyim? ve kaç günde bir vereyim
Ek vitamin olarak ne alayım? vitaform mu yoksa başka markalar mı önerirsiniz? En kalitelisinden yada sizlerin en iyi sonuç aldıgınızdan..
Bitlenmeme için hangi ilaçı alayım. Selaahttin abinin 3 ayda bir suluguna karıştırdıgı vardı adını unuttum ondan mı alaym?
Meyve ve yeşillik(sebeze) vermemde sakınca varmıdır? Ve neleri vereyim. Elma havuç,marul, vs. Genelde neleri tercihe dersiniz.
Şuan aklıma gelenler bunlar. Ben bilmediğim önerebileceğiz aklınıza gelen şeyleri yazın lütfen. Ben sorularımı sıkıntılarımı burada yazarım.
Teşekurler şimdiden...