PİLİÇ TAVUK CİVCİV ÜRETİMİ

imrunlu

Uzman Üyemiz
Adı
Hasan
Soyadı
Karakuş
ARKADAŞLAR  BENİM TANIDIGIM BİR ABİM ANTALYADA CİVCİV ÜRETİMİ VE TAVUK YETİŞTİRİCİLİGİNE BAŞLAYACAK BU KONU HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARSA YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM 1 DÖNÜMLÜK BİR YER GÖZ ÖNÜNE ALINARAK YORUMLARINIZI YAPINIZ... KULUÇKA MAKINASINI NASIL YAPICAKSA YADA NERDEN ALICAKSA  VE NASIL ÜRETİM YAPICAK MALİYETİ NEDİR GİBİ ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

Ramazan Demet

Uzman Üyemiz
Adı
Ramazan
Soyadı
Demet
yatırım yapacak arkadaşınızın tavuk civciv işini hiç bilmeden girmeye kalkarsa işi zor ama ufak amatörce yapılacaksa mesele yok bu meslek çok riskli

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
karamürselde kuşçu mehmet bütünay var bu arkadaş yumurtacıdır ve tavuk çiflikleri vardı

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Antalya da yapacaksa kuscu usta ile bazı konularda irtibata geçerse iyi olur, kuşcu ustanın kümes hayvanları ile ilğili bilgisi bihayli var, yer konum, durum, zaman v.b.  hertürlü konuda yardımcı olacaktır...

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
HasanKARAKUŞ' Alıntı:
ARKADAŞLAR  BENİM TANIDIGIM BİR ABİM ANTALYADA CİVCİV ÜRETİMİ VE TAVUK YETİŞTİRİCİLİGİNE BAŞLAYACAK BU KONU HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARSA YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM 1 DÖNÜMLÜK BİR YER GÖZ ÖNÜNE ALINARAK YORUMLARINIZI YAPINIZ... KULUÇKA MAKINASINI NASIL YAPICAKSA YADA NERDEN ALICAKSA  VE NASIL ÜRETİM YAPICAK MALİYETİ NEDİR GİBİ ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...
ÖNCELİKLE ETLİKMİ YUMURTACIMI OLACAK,YUMURTA SATIŞIMI YAPACAK ORGANİKMİ DÜŞÜNÜYOR,SÜS TAVUKLARIMI ÜRETECEK BUNLAR ÖNEMLİ,KULUÇKA MAKİNESİ HAZIRDA ALABİLİR PAHALI BİRŞEY DEĞİL KAPASİTEYE GÖRE