plastik yuvalık tepsisi

çetin

Uzman Üyemiz
Adı
Çetin
Soyadı
Gökmen
arkadaşlar aranızda plastik yuvalık tepsisi kullanan varmı varsa artı ve eksilerini bu konuda bizlerle paylaşabilirmi bende bazen geçmeyi düşünüyorum ve hep kararsızım

kuşcuusta07

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.kuscuusta07.tr.gg
Adı
Yavuz
Soyadı
usta
Merhaba ,Çetin bey bende kullanmıyorum.Çünkü tereddütlüyüm.
1.cisi Yeriniz SOĞUK'sa Yuvalık dahada soğuk,SICAK'sa dahada sıcak olacaktır.
2.cisi Yavruların çişi ve dışkısı emici unsuru olmadığı için Daha çok bakteri üreteceğidir.

Şimdi bir iki dönem yavru alan arkadaşlar memnun görünebilir.Lakin hiç bir şekilde kıstas olamaz diye düşünüyorum.
En doğrusunu en az 2 yıl kullanan bir arkadaşımız açıklayabilir.
Bunlar benim kendi düşüncelerim.
Saygılar.

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Çetin Bey, satın aldığım yuvalıkların içinden Plastik yuvalık tepsileride çıktı; Ama doğal olmadığı kullanmadım..

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
çetin bey ben kullanıyorum ben 11 yıl önce üretimi bırakmıştım 11 yıl önce plastiklerle tanışdım hiç sorun yaşamadım yorumlardaki tespitler doğrudur yanlız ben resimdeki gibi direk yumurtaları plastiğe temas ettirmiyorum talaş devamlı çukurda ve etrafında bulunduruyorum dişi ilk yuvaya girdiğinde toz talaşları atıyor ben ilave ediyorum bir süre sonra talaşı atmıyor sizin resimdeki gibi talaşsız kullanmadım yavru başlayınca talaşı daha fazlalaştırıyorum çukurda nemlenme başlayınca temiz talaşlı plastikle değişriyorum çıkan plastiğin içine çamaşır suyu koyup bir gün bekletip yıkıyorum kurutuyorum sorun yaşarsam bende tahtaya dönebilirim kolay gelsin

imrunlu

Uzman Üyemiz
Adı
Hasan
Soyadı
Karakuş
bende kullanıyorum çetin beye katılıyorum ve önemli bi konu yurtdışında  bütün üreticiler bunu kullanıyormuş ve kamil sargında buna dahil... talaşsız kullanmayın yeter...