Radyo

metroxylon

Takipçi Üyemiz
Adı
Özgür
Soyadı
Kurt
öncelikle herkese selamlar .
konular arası geçiş yaparken radyo geçiş sırasında kapanıyor.buna bir çözüm bulunabilirmi?

ceylin123

Uzman Üyemiz
Adı
nihal
Soyadı
baskurt göksu
sunun açama kapaması bize verilebilir mi başka radyo dinlerken çok problem oluyor

E

elaziz2316

Guest
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
arkadaşlar radyonun üstünde açma kapama düğmesi var siteye üye olmayan ziyaretçiler bile açıp kapatabiliyor
    Selahattin abi kapatıyoruz, ama her sayfa açılışında tekrar açılıyor. Yan yana sayfalar açınca da yankılı bir şekilde çalıyor. İlk başlarda iyi gibiydi. Ama bence radyo olmazsa daha iyi olur. Bu benim kişisel tercihim. Habire radyoyu kapatıyorum. Hoperlörden kapatayım diyorum. Ama bazen de hoperlörümün açık kalması icap ediyor.

Oylama yapalım. Radyo;

İptal Edilsin (X)      İptal Edilmesin(  )

efdal

Uzman Üyemiz
Adı
EfdaL
Soyadı
ÇİNKILIÇ
elaziz2316' Alıntı:
    Selahattin abi kapatıyoruz, ama her sayfa açılışında tekrar açılıyor. Yan yana sayfalar açınca da yankılı bir şekilde çalıyor. İlk başlarda iyi gibiydi. Ama bence radyo olmazsa daha iyi olur. Bu benim kişisel tercihim. Habire radyoyu kapatıyorum. Hoperlörden kapatayım diyorum. Ama bazen de hoperlörümün açık kalması icap ediyor.

Oylama yapalım. Radyo;

İptal Edilsin (X)      İptal Edilmesin(  )
Yan yana sayfaLar açıLınca Radyo Çığrından çıkıyor..3-5Radyodan sesLer geLiyor buda hiç hoş oLmuyor..
Radyo biraz kötü oLdu sanki :S (Kendi fikrim)

Sencer Ötan

Takipçi Üyemiz
Adı
Sencer
Soyadı
Öztan
Bence kapatılmasın sadece radyoda radyoyu kapat denilince birdaha radyoyu aç denilene kadar kapalı kalsın böle olunca radyoyu kapatıyorum bir konuya girince açılıyor :(