B blackdevil41 Uzman Üyemiz Katılım 25 Nis 2010 Mesajlar 2,495 Konum Kocaeli Adı Hilmi Soyadı AKYILDIZ 21 Eki 2010 #1 Refik ustadan 10 kg mama sipariş ettim bu gün elime ulaştı çok güzel 1 kg lık ambalaj yapmış mineral bloklar içinde teşekkürler refik usta
Refik ustadan 10 kg mama sipariş ettim bu gün elime ulaştı çok güzel 1 kg lık ambalaj yapmış mineral bloklar içinde teşekkürler refik usta
A Ahmet SALMAN Uzman Üyemiz Katılım 8 Nis 2010 Mesajlar 3,171 Konum Bursa Web sitesi www.asmobilya.net Adı Ahmet Soyadı SALMAN 23 Eki 2010 #2 hilmi akyldız' Alıntı: Refik ustadan 10 kg mama sipariş ettim bu gün elime ulaştı çok güzel 1 kg lık ambalaj yapmış mineral bloklar içinde teşekkürler refik usta Genişletmek için tıkla ... hayırlı olsun,kuşlar yadırgamadan yiyorlar
hilmi akyldız' Alıntı: Refik ustadan 10 kg mama sipariş ettim bu gün elime ulaştı çok güzel 1 kg lık ambalaj yapmış mineral bloklar içinde teşekkürler refik usta Genişletmek için tıkla ... hayırlı olsun,kuşlar yadırgamadan yiyorlar
O Oğuz Deniz Uzman Üyemiz Katılım 5 Mar 2010 Mesajlar 451 Konum GÜNGÖREN Web sitesi www.muhabbetkuslari.org Adı Oğuz Soyadı Deniz 23 Eki 2010 #3 Hayırlı olsun mamanız ve bloklarınız. Bende kullanıyorum mükemmel bir karışım