ROVİMİX 711 İN FAYDALARI NELERDİR

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Rovimix 711, kanatlı hayvanlarda gelişme ve canlı ağırlık artışının hızlandırılması, ayrıca yüksek verim düzeyine hazırlanması, bu durumdaki hayvanlarda verimlilik halinin korunması amaçlarıyla verilir

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
İçeriğindeki E vitamini kuşları kızıştırıcı etki yapar. Ayrıca Metiyonin içeriği ilede yavru verimini arttırıcı özelliği var

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Önemli değil yardımcı olabilmişimdir inşaallah

osiergin

Uzman Üyemiz
Adı
Osman
Soyadı
ATILGAN
ŞAHİN GÜNGÖR' Alıntı:
Rovimix 711, kanatlı hayvanlarda gelişme ve canlı ağırlık artışının hızlandırılması, ayrıca yüksek verim düzeyine hazırlanması, bu durumdaki hayvanlarda verimlilik halinin korunması amaçlarıyla verilir
VAY BE NEDEN DAHA ÖNCE SÖYLEMEDİNİZ ;D ;D
ŞAHİN BEY NASIL KULLANILIR TARİF EDER MİSİNİZ? BİRDE KULLANDINIZMI VE FAYDASINI GÖRDÜNÜZ MÜ?

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
1 Lt suya 1 gr olacak şekilde kullanılıyor. Geçen sene bir süre bunu kullandım. Şimdi ise Fertivit kullanıyorum

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Fertivitten daha iyi sonuç aldığım için Fertivit daha iyi diyebilirim

şenol34

Yeni Üyemiz
Murat KUTAY, 18-02-2009 10:17:04 AM Tarihinde Demiş ki
ROVİMİX 711, Oral Toz (ROCHE)

Formülasyonu : 1 gram toz içeriğinde; 20.000.000 İÜ Vitamin A, 2.000.000 İÜ Vitamin D3, 800 mg Vitamin E, 500 mg Vitamin K3, 1.250 mg Vitamin B1, 1.250 mg Vitamin B2, 500 mg Vitamin B6, 2.500 mg Kalsiyum Pantotenat, 15 mg D-Biotin, 10.000 mg Niasin, 5 mg Vitamin B12, 25.000 mg Vitamin C ve 75.000 mg Metiyonin bulunmaktadır.

Rovimix 711, kanatlılar, kuzu ve buzağılarda gelişme ve canlı ağırlık artışının hızlandırılması, kuzu ve buzağıların yüksek verim düzeyine hazırlanması, bu durumdaki hayvanlarda verimlilik halinin korunması amaçlarıyla tüm vitamin çeşitleri ile metiyoninin dengeli bir kombinasyonu esasına dayanan, bir toz formülasyondur.

Kullanılma yerleri : Bu ilaç, kanatlılar, kuzu ve buzağılarda gelişme ve canlı ağırlık artışının hızlandırılması, kuzu ve buzağılarda yüksek verimin güvence altına alınması amaçlarıyla kullanılır.

Kullanılma şekli ve dozları : Rovimix 711, 1 ton yeme 2 kg miktarında katılarak sürekli yedirilir. Kanatlıların içme suyuna 2 gram/litre hesabıyla katılarak belirli aralıklarla içirilir.

Ticari şekli : Rovimix 711, 100 gramlık alüminyum folyo poşetlerde sunulmaktadır.- BU YAZI ICIN -VET.HEKIM-Murat KUTAY MESLEKTAŞIMA TEŞEKURLER EDERIM BENIM YAZIM DEGLDIR SADECE BILGI AMACLI  BURAYA YAZDIM UMARIM SIZE ACIK VE NET BILGI VERIR SAYGILAR