SABAH KALKTIM VE KUŞUM DAVRANIŞLARI [VİDEOLU]

MersinLy

Takipçi Üyemiz
Adı
Baki
Soyadı
Kala
Merhaba Arkadaşlar.
Bugun Sabah Kuşumun Böyle Davranışlar yaptıgını Gördüm.
Bu Videoyu Çektikten Sonra Sakinleşti.
Videoda Kuşum Ne İstiyor? O Anki Ruh Durumu Neydi?
Neden Bağırdı? Lütfen Yardımcı Olun.
Birde Kafa Sallamasına Dikkat Edin Lütfen.

Video : Muhabbet Kuşum.

Yorumlarınızı Bekliyorum

Erman Sayın

Uzman Üyemiz
kuş yalnızlıktan kafayı yemiş  ;D sen bunun yanına dişi al 1 tane yok yada 3 4 tane al anca yeter gibi  alkisd  alkisd

MersinLy

Takipçi Üyemiz
Adı
Baki
Soyadı
Kala
Erman SAYIN' Alıntı:
kuş yalnızlıktan kafayı yemiş  ;D sen bunun yanına dişi al 1 tane yok yada 3 4 tane al anca yeter gibi  alkisd  alkisd
YANLIZLIK MI BU MU YANLIZ :D

GÜNDE EN AZ 2 SAAT DIŞARDA OMUZUMUZA KONUYOR BAŞIMIZA KONUYOR
DUDAGIMIZDAN ÖPÜYOR BİRLİKTE TOP BİLE OYNUYORUZ BAZENDE GÜNÜN TAMAMINI DIŞARDA GEÇİRİYOR 6 AYDAN ÖNCE DİŞİ KUŞ ALMA KONUŞMAZ DEDİLER. SİZDEN CEVAP BEKLIYORUM? SİZCE YANLIZLIKTAN MI YOKSA OYUN MU OYNAMAK İSTİYOR?

MersinLy

Takipçi Üyemiz
Adı
Baki
Soyadı
Kala
Umut ERGÜN' Alıntı:
napayım bana birşey söyleyin?
ŞUAN HİÇBİRŞEY OLMAMIŞ GİBİ NORMAL HALİNDE :)
SANKİ O ANLIK BİRŞEYMİŞ GİBİ DÜZGÜN Bİ ÖNERİDE BULUNUN KONUŞTURMAK İSTİYORUM

hasan alagöz

Takipçi Üyemiz
Maşallah çok güzel bir kuş. Benim kuslarda böyle sabah enerjilerini böyle harcıyorlar  :) kuşun gayet güzel sağlıklı duruyor neşesi yerinde.

MersinLy

Takipçi Üyemiz
Adı
Baki
Soyadı
Kala
Hasan ALAGÖZ' Alıntı:
Maşallah çok güzel bir kuş. Benim kuslarda böyle sabah enerjilerini böyle harcıyorlar  :) kuşun gayet güzel sağlıklı duruyor neşesi yerinde.
Teşekkür Ederim :) 2 Aylık Fakat Davranışları Normal mi Tam Karar Vermedim 2-3 Islıgımı Çalıyor. Videodaki Bagırmaları Felan İlk defa Oldu Sizce Normal mi?

hasan alagöz

Takipçi Üyemiz
Normal normal sana alışıyor ortama alışıyor kafese alışıyor.. Vitamin alıyor hormonlar artıyor....  smileki

MersinLy

Takipçi Üyemiz
Adı
Baki
Soyadı
Kala
Hasan ALAGÖZ' Alıntı:
Normal normal sana alışıyor ortama alışıyor kafese alışıyor.. Vitamin alıyor hormonlar artıyor....  smileki
Hmm Peki. Dişi Kuş Almama Gerek Yok Dimi Alsam Konuşurmu Ben Konuşmasını İstiyorum Birde Ortalama Kaç Ayda Konuşuyorlar?

hasan alagöz

Takipçi Üyemiz
Konuşturacak ve kendine iyice alıştırmak istiyorsan böyle kalsın bence tek başına daha etkili olu... KKonuşma süresine gelince senin ilgi alakan lâ orantılı olur zaman yoktur bence..

MersinLy

Takipçi Üyemiz
Adı
Baki
Soyadı
Kala
Hasan ALAGÖZ' Alıntı:
Konuşturacak ve kendine iyice alıştırmak istiyorsan böyle kalsın bence tek başına daha etkili olu... KKonuşma süresine gelince senin ilgi alakan lâ orantılı olur zaman yoktur bence..
Peki Yorumun İçin Teşekkür Ederim :)

serkandurmaz

Üyemiz
Adı
SERKAN
Soyadı
DURMAZ
Kuşunuz gayet sağlıklı ve kızgınlık döneminde. Dişi alırsanız sizinle ilgilenmeyebilir ve konuşturamazsınız.

umitates

Takipçi Üyemiz
Adı
ümit
Soyadı
ateş
ilgileniyosanız almanıza gerek yok sabahları böyle oluyolar sanırım gece sıkılıyolar :)

MersinLy

Takipçi Üyemiz
Adı
Baki
Soyadı
Kala
Serkan DURMAZ' Alıntı:
Kuşunuz gayet sağlıklı ve kızgınlık döneminde. Dişi alırsanız sizinle ilgilenmeyebilir ve konuşturamazsınız.
Yorumunuz İçin Teşekkür Ederim. Siz Ne Önerirsiniz Ben Konuşturmak İstiyorum 3 Aylık.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
NEDEN YALNIZ BIRAKIYORSUN ANLAMIŞ DEĞİLİM VE  BU HAYVANLAR SIRF KEYF VE EGONUZ  İÇİN ÖMÜRLERİ BOYUNCA YALNIZ BIRAKMANIZ BENCE  PEK ETİK DEĞİL ^^^^ SİZİ ÖMRÜNÜZ BOYUNCA  BİR KAFESTE HAYVANLARIN İÇİNDE BIRAKSALAR TEK BAŞINIZA ^^^^ HOŞ OLUR MU YADA NE KADAR MUTLU OLURSUNUZ  BU YAZIMI ZAVALLI KUŞLARI TEK BAŞINA SIRF İĞRENÇ EGOLARINI TATMİN ETMEYE ÇALIŞAN  BÜTÜN ZAVALLILARA İSTİNADEN YAZIYORUM  ŞAHSINIZA MÜNAZIR DEĞİL
VE SİZCE  BU İŞKENCEDEN VAZGEÇİN UYGUN YAŞTA BİR DİŞİ SEÇİN BÜYÜK BİR KAFES İÇİNDE  GEREKLİ BAKIMLARI  GEREKTİĞİ GİBİ YAPIN.... SADECE MUHABBET VE PAPAĞANLAR  İÇİN DEĞİL BU İSYANIM DİĞER TEK BESLENİP VE YALNIZ ÖLÜME MAHKUM EDİLEN DİĞER HAYVAN SAHİPLERİNEDE GEÇERLİ..... SÖYLE DÜŞÜNMELİ HANGİMİZ KAFESİN İÇİNDEKİ TEK YAŞAYAN MAHLUKAT!!!!!!!!  YENİLİYORUM ŞAHSİ ALMAYIN LAFIMI KONU SİZDE GÜNCELLENDİ O KADAR...

MersinLy

Takipçi Üyemiz
Adı
Baki
Soyadı
Kala
Karahan UZUN.' Alıntı:
NEDEN YALNIZ BIRAKIYORSUN ANLAMIŞ DEĞİLİM VE  BU HAYVANLAR SIRF KEYF VE EGONUZ  İÇİN ÖMÜRLERİ BOYUNCA YALNIZ BIRAKMANIZ BENCE  PEK ETİK DEĞİL ^^^^ SİZİ ÖMRÜNÜZ BOYUNCA  BİR KAFESTE HAYVANLARIN İÇİNDE BIRAKSALAR TEK BAŞINIZA ^^^^ HOŞ OLUR MU YADA NE KADAR MUTLU OLURSUNUZ  BU YAZIMI ZAVALLI KUŞLARI TEK BAŞINA SIRF İĞRENÇ EGOLARINI TATMİN ETMEYE ÇALIŞAN  BÜTÜN ZAVALLILARA İSTİNADEN YAZIYORUM  ŞAHSINIZA MÜNAZIR DEĞİL
VE SİZCE  BU İŞKENCEDEN VAZGEÇİN UYGUN YAŞTA BİR DİŞİ SEÇİN BÜYÜK BİR KAFES İÇİNDE  GEREKLİ BAKIMLARI  GEREKTİĞİ GİBİ YAPIN.... SADECE MUHABBET VE PAPAĞANLAR  İÇİN DEĞİL BU İSYANIM DİĞER TEK BESLENİP VE YALNIZ ÖLÜME MAHKUM EDİLEN DİĞER HAYVAN SAHİPLERİNEDE GEÇERLİ..... SÖYLE DÜŞÜNMELİ HANGİMİZ KAFESİN İÇİNDEKİ TEK YAŞAYAN MAHLUKAT!!!!!!!!  YENİLİYORUM ŞAHSİ ALMAYIN LAFIMI KONU SİZDE GÜNCELLENDİ O KADAR...
Ego tatmin ettigim felan yok sende patlamaya hazır bir bomba gibiymişsni geldin burda patladın. yanlız bıraktıgımı kim söyledi? elinde kanıtın varmı? yada yanlız bıraktıgımı gözünlemi gördün? SENİNKİ MECLİSTE KÜFÜR EDİP SÖZ MECLİSTEN DIŞARI DEMEK GİBİ OLDU.Sende Kusura Bakma Ama Bu Konu Hakkında Yanlış düşünüyorsun..