I imrunlu Uzman Üyemiz Katılım 12 Mar 2010 Mesajlar 306 Konum istanbul sultangazi sultançifligi Adı Hasan Soyadı Karakuş 14 Nis 2010 #1 DÜN YEMCİ ARKADAŞIMIZA UGRADIK Bİ ABİMİZLE YEMCİ BİZE SADE KANARYA YEMİ İLE BESLE VE RANDUMANI GÖR DEDİ SİZCE SADE KANARYA YEMİ VERİLİRMİ YADA VERİLİRSE SONUÇLARI NE OLUR?
DÜN YEMCİ ARKADAŞIMIZA UGRADIK Bİ ABİMİZLE YEMCİ BİZE SADE KANARYA YEMİ İLE BESLE VE RANDUMANI GÖR DEDİ SİZCE SADE KANARYA YEMİ VERİLİRMİ YADA VERİLİRSE SONUÇLARI NE OLUR?
A Ahmet SALMAN Uzman Üyemiz Katılım 8 Nis 2010 Mesajlar 3,171 Konum Bursa Web sitesi www.asmobilya.net Adı Ahmet Soyadı SALMAN 14 Nis 2010 #2 ben karışık yem veriyorum mozaik çiftlerim var,sebze olarak marul,havuç,salatalık vs gibi,mamalarınıda veriyorum tabiki tam randumanlı çalışıyorlar,maşallahları var
ben karışık yem veriyorum mozaik çiftlerim var,sebze olarak marul,havuç,salatalık vs gibi,mamalarınıda veriyorum tabiki tam randumanlı çalışıyorlar,maşallahları var
kervanser Sayfa Yöneticisi Yönetici Katılım 5 Mar 2010 Mesajlar 4,988 Konum İstanbul / Fatih Web sitesi www.muhabbetkusuureticileri.org Adı Selahattin Soyadı GÜÇLÜ 14 Nis 2010 #3 o yemci arkadaşının elinde çok fazla kanarya yemi kalmış satmaya çalışıyor herhalde siz hala kendi kümesinizin doğrusunu bulamadınızmı
o yemci arkadaşının elinde çok fazla kanarya yemi kalmış satmaya çalışıyor herhalde siz hala kendi kümesinizin doğrusunu bulamadınızmı
I imrunlu Uzman Üyemiz Katılım 12 Mar 2010 Mesajlar 306 Konum istanbul sultangazi sultançifligi Adı Hasan Soyadı Karakuş 14 Nis 2010 #4 YOK ABİ BEN KENDİM KARIŞTIRIYORUM AMA ATIYORUM 10 KİLO KARIŞIMDAN 5 KİLO KADARI KANARYA YEMİ YANLIŞMI KARIŞIMIM_?
YOK ABİ BEN KENDİM KARIŞTIRIYORUM AMA ATIYORUM 10 KİLO KARIŞIMDAN 5 KİLO KADARI KANARYA YEMİ YANLIŞMI KARIŞIMIM_?