Salma kafes

karakus48

Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
karakus

Kendi yapmis oldugum salma kafesimi sizlerle paylasmak istedim yorumlarinizi bekliyorum iyi veya kotu kuslarim damizlik altidir

Recep Manay

Uzman Üyemiz
Adı
Recep
Soyadı
Manay
Elinize sağlık fakat dikkatimi yuvalıklar çekti. Yuvalık kontrolü yapmak için kuşları baya bi rahatsız edeceksiniz gibi duruyor. Bu da üretimi olumsuz etkiler. Yada ulaşım için yuvanın kapakları tele doğrumu bakıyor dışardan kolay müdahele edilir bir yerdemi resimin o kısmı kör noktada kalmış biraz. Saygılar

karakus48

Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
karakus
KUŞLAR HENÜZ KÜÇÜK OLDUĞU İÇİN YUVALIKLARI BOYUTU SIĞIYORMU DİYE KOYDUM FOTO ÇEKİNCE ÇIKARDIM HEMEN YUVALIK TAKMA İŞİNİ BENDE DIŞARDAN DÜŞÜNÜYORUM ONUN ÇALIŞMASINIDA BÜYÜDÜYERMİ BİR DÜZEN OLUŞTURURUM.TEŞEKKÜRLER DEĞERLİ YORUMLARINIZ ÇİN

özcanduman

Site Moderatörü
Adı
Özcan
Soyadı
Duman
Ali bey..
Ellerinize sağlık güzel olmuş..
El emeği sonuçta...
Kullandıkça eksiklerini görüp tamamlarsiniz...
Saygılar...

karakus48

Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
karakus
TEŞEKKÜR EDERİM ÖZCAN BEY İMKANLAR DOĞRULTUSUNDA BİŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞIYORUZZAMAN GEÇTİKÇEDE ÖĞRENMEYE DEVAM ETMEKTEYİM.HAKKIMIZDA HAYIRLISI

karakus48

Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
karakus
Değerli arkadaşlarım ve ustalarım dün salma temizliği yaparken dikkatimi çeken bişiy oldu yuvalıkları kontrol ederken ilk zamanlarda dişimin biri yumurtaların üzerinde yatıyodu fakat dün kontrol ettiğimde baktım ki yuvada 2 dişi 1 erkek kuş var ve yumurta sayısıda baya fazlaydı hiç kavga gürültüde yoktu böle bir şey olurmu sizce ben pek anlam veremedim de ve yuvalıkta bazı kuşlar yumurtadan çıkmış çıkmayanlarda var varmı yapmam gereken bişiy

hayrullahkıral

Üyemiz
Adı
hayrullah
Soyadı
kıral
Bence hiç rahatsız etmeyin ancak çok iyi takip edin. Her iki anne de diğer yavrulara zarar verebilir. Hatta kıskanıp kendi yavrusuna bile zarar verebilir. Dikkatli olmalısınız. Ben ilk kez böyle bir şey duydum. Gelişmeleri bize de bildirin lütfen. Hayırlı olsun...

DURMUŞ KAYAOĞLU

Uzman Üyemiz
Adı
DURMUŞ
Soyadı
KAYAOĞLU
Her başlangıç bir ilkdir zamanla  eksikler tamamlanır sonucta yapmış oldugunuz sizin kullandıgınız bir salma eksik gördükce tamamlaarsınız el emeği güzel bir şey elininize sağlık

karakus48

Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
karakus
Çok teşekkür ederim sağolun tabiki eksikler noksanlıklar olacaktır kullandıkça eksiklikler çıkıyor onlarıda tamamlıyorum.Fakat şu bir gerçek yuvalığın içindeki yumurtaları inanın sayamıyorum dişinin birisi ben yuvalığı kontrol ederken kalktı bakalım tek dişi o kadar yumurtaya bakabilecekmi bende merak ediyorum ve yavruların akibeti ne olacak beseyebilecekmi zamanla göreceğiz

AhmedDemir

Takipçi Üyemiz
Adı
Ahmed
Soyadı
Demir
Ne durumda suan bide bkac merak ettigim birsey var kuslar kardesmi ve kuslarin esi ne yapiyo suan farkli esleri var deilmi

karakus48

Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
karakus
İki dişiden birisi yuvalıktan ayrıldı başka yuvaya girip çıkıyor ama anlamadığım olay salmadaki diğer yumurtalı yuvalıklara giriyor çıkıyor yok kardeş değiller izliyorum durumu ama pek anlam veremiyorum bende rahatsız etmiyorum kavga döğüş olmuyor diye