Yani salmam için en uygun dizayn demek istedim.Ahmet SALMAN' Alıntı:ideal olan kısmını anlayamadım
Problem yok galiba, sizde görünmüyormu?hilmi akyldız' Alıntı:resimlermisiniz
ilker ertürk' Alıntı:yuvalıkları telin arkasından kontrol edebilecenmi yoksa salmadan içeri giriptemi
Malesef bende o şekilde yapacaktım ama alanım kısıtlı.bilaldeg' Alıntı:Salmaya girip yuvalığı önden açmaktansa, yuvalık yandan veya arkadan kapaklı ve salma dışından kontrol edilebilecek şekilde dizayn edilse çok daha kullanışlı olabilirmiş.
Salma tipinde hiç dışardan kontrol görmedim, içeriden bakılmasında ne gibi bir problem olur ?Ramazan Demet' Alıntı:mehmet bey büyüklüğü ideal fakat salma içinden açılması uygun değil güle güle kullanın
Abi gözünü seveyim, yuvalık kontrolü için yuvayı aşağıya indireyip ordan mı bakayım.Şahin GÜNGÖR' Alıntı:Kapağın önden olması iyi olmamış. Arkadan koydurursanız daha iyi olur
Çift odacıklı proje resimleri geldi bana da, yapmak istedim ama açıkçası gözüm yemedi, bunlar güzelmiş. Diğer salmada deneyebilirim. Bir tek mdf ye karşı anti sempatim var. Birde bunları kendim yapıyorum. Kavak ağacından kestirdim. Kavak ağacı da çok lanet bişi. Durduğu yerde kuruyuncaya kadar şekil değiştiriyor. Ama nemi en güzel absorbe eden kavak.Yahya SAYIN' Alıntı:
Genelde salma tipinde bu tür korkular hep vardır ama şimdiye kadar kötü bir olayla karşılaşmış arkadaşım yok. Katil çıkıyor, yavru döven çıkıyor zaten. Ama salmada bir tanesi ürktüğünde bir çoğu yuvayı hemen terkedip kendine güvenli bir bölge seçiyor. Ama yuvayı kontrol için bir kaç kişinin dediği gibi üstten veya arkadan yapılsa bu sefer yuvayı yere indirip ordan bakılmak zorunda kalınacak. Bu tabi çok daha tehlikeli. Cevaplarınız ve duyarlılığınız için çok teşekkür ederim.ilker ertürk' Alıntı:İÇERİ HER GİRİB ÇIKTIĞINIZDA YUVALARI DOLAŞIRKEN KUŞLAR HEP ÜRKECEK ÖNDEN BAKARKEN KUŞ DIŞARI ÇIKAMAYIP İÇERİDE KALABİLİR KORKUDAN KAÇMAYA ÇALIŞIRKEN YUMURTA KIRABİLİR YAVRULARA BİR GAGA ATIP KAN ÇIKSA DAHA SONRA ÖLDÜRENE KADAR GAGALIYORLAR DIŞARIDAN BAKTIĞINDA ÜRKECEK AMA SENİ GÖRMEYECEK İÇERDE DOLAŞMAK DAHA KÖTÜ ERKEK DİŞİ HEPSİ KORKUDAN UÇUŞACAK
Bu ücüzü Muhtemelen kayıplarınız oluyor dur..MEHMET KIDIR' Alıntı:Ama salmada bir tanesi ürktüğünde bir çoğu yuvayı hemen terkedip kendine güvenli bir bölge seçiyor.