Salma urrtimi

Doatlarakvaryum

Yeni Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Polat
Cümleten selam. Aleykum.saygıdeğer abilerim kardeşlerim...
Ben yaklaşık 25m2 bir yerde salma üretimi yapmayı planlıyorum yerim güneş fazla girmiyor (hatta hiç girmiyor sayalım) siz değerli bilgili kardeşlerinden abilerimden ricam bu yerin montalamasini bitirdikten sonra içerisine kaç çift kuş atilmali dezenfekte için neler olmalı daha doğrusu canlı ölümüne sebeb vermemek daha sağlıklı verim almak için neler yapılabilir yardimlariniz için simdiden tesekkur ederim  saygılarımla...

tankut

Üyemiz
Adı
TANKUT
Soyadı
UNAL
Site içinde biraz araştırma yapansan aradığın bilgilere ulaşabilirsin. Daha önde detaylıca bu konu konuşulde ve tartışılmıştı.

delidolu_seninle

Takipçi Üyemiz
Adı
Yunus
Soyadı
Köprübaşı
Merhaba Arkdaşım, benim sana tavsiyem salma üretimine hiç girme, salma üretimi çok zor, temizlik bakımından kolaylığı var ancak salma üretim bakımından zor. En zor kısmı kuşları dinlendirdikten sonra salmaya bıraktığın zaman it dalaşı başlıyor, bu işi yapan bir çok kişiye danıştım, hepsi aynı sıkıntıları yaşamakta. Yeni başlayacaksan bu işe üretim kafesleriyle devam et derim. Takdir sizin. 2 senedir salma üretimi yapmaktayım, pişman oldum, üretim kafeslerine dönüyorum şimdi.