salma ya atılan kuşlar

kocan

Takipçi Üyemiz
Adı
adem
Soyadı
koçhan
arkadaşlar hayırlı sabahlar: dün itibiriyle 8 çift muhabbet kuşunu salmaya saldım 1 ay kadar birbirlerine alışsınlar diye yuvalık takmıycam sorum şu 2 çift daha muhabbet kuşum vardı onların altlarında yumurta olduğu için salmaya atamadım yavrularını büyüttükten sonra salmaya atsam sorun olurmu ?

Bay18

Uzman Üyemiz
Adı
sinan
Soyadı
celikel
Kuşlarıma balkonda bakıyorum Malum kış sebebiyle hepsini salmaya atıyorum birlikte duruyorlar yavruda çiftte hiç eş olmamışta aynı yerde fakat il 1-2 gün problem oluyor sadece yemlikleri ve sulukları farklı yerlere bolca takarsanız baskın olan kuştan kaçarken aç kalmamış olur yemlik az  olursa baskın olan kuş yemliğe yakın yerde duruyor diğerlerine yem yedirmiyor.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
İlerleyen zamanda salmaya atacağınız yeni kuşlara saldırılar olacaktır. Altlarında yavrularının olduğunu söylüyorsunuz. Bana sorarsanız onların düzenini hiç bozmayın

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
SALMADA SEN NE YAPAESAN YAP ONLAR KENDİ BİLDİĞİNİ YAPAR  7 AYDA ALIŞMAMIŞLAR BENİMKILER İLLAKI YUVA KAVGASI OLUR İSTERSE 2 SENE BERABER ALIŞTILAR DESENDE KAN KAN KAN  SALMA DEDİLERMİ HER KUŞUN CİNSİNE GÖRE ÖZELLİK GÖSTERİR SLM

murat kabayel

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
kabayel
Şahin GÜNGÖR' Alıntı:
İlerleyen zamanda salmaya atacağınız yeni kuşlara saldırılar olacaktır. Altlarında yavrularının olduğunu söylüyorsunuz. Bana sorarsanız onların düzenini hiç bozmayın