salmada mı üretim, yoksa kafestemi

zeki ankara

Uzman Üyemiz
Adı
Zeki
Soyadı
Mülayim
üstadlarım salmadamı üretim yapılmalı yoksa kafestemi.artı ve eksi yönlerini anlatmanızı rica ediyorum.

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
üstat cevabı vermiş
biraz açarsak salmada kontol zor olacaktır ilaç kullanımı gerektiğinde ayrı bir suluk olmayacak bence yanlız eş tutmada bir avantaj var ben salmaya yuva koyuyorum sahta yumurta gibi eş tutup yuvaya girip çıkan eşleri salmadan alıp kafeslere koyuyorum.selahattin abiye katılıyorum.

Yaşar yılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Yaşar
Soyadı
Yılmaz
zeki bey bende kafes üretimini tafsiye edebilirim daha sağlıklı ve daha kontrollü

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
  Bakım ve temizliklerinin kolay olması, Bir kuşun birden fazla kuşla çiftleşmesi gibi Salma Üretiminin avantajları vardır.
  Fakat yuvalık kavgaları, diğerlerinin yuvalıklarına girip yumurta ve yavrulara zarar verilmesi gibi de Dezavantajları. Salmada kuşları kontrol edebilmeniz kolay olmayacaktır..
  Zor olanı, Kafeste üretimi seçerseniz, Üretiminiz daha fazla olacaktır..

zeki ankara

Uzman Üyemiz
Adı
Zeki
Soyadı
Mülayim
teşekkürler arkadaşlar.eminim bu bilgilerden yazmaya erinen arkadaşlarda faydalanmıştır.

sikofild

Yeni Üyemiz
Adı
İSMAİL
Soyadı
KUŞCU
bir yıldır salma sistemindeydim 20 çiftle yok aga olmuyor daha bugün tekli kafeslere yerleştirdim

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Hilmi AKYILDIZ' Alıntı:
üstat cevabı vermiş
biraz açarsak salmada kontol zor olacaktır ilaç kullanımı gerektiğinde ayrı bir suluk olmayacak bence yanlız eş tutmada bir avantaj var ben salmaya yuva koyuyorum sahta yumurta gibi eş tutup yuvaya girip çıkan eşleri salmadan alıp kafeslere koyuyorum.selahattin abiye katılıyorum.

murat kabayel

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
kabayel
Hilmi AKYILDIZ' Alıntı:
üstat cevabı vermiş