salmalara nasıl ayrım yapılır?

vip44

Takipçi Üyemiz
Adı
[̲̅c̲̅][̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅i̲̅][̲̅t̲̅]
Soyadı
[̲̅p̲̅][̲̅a̲̅][̲̅r̲̅][̲̅l̲̅][̲̅a̲̅][̲̅k̲̅]
üstadlar benim 2ye bölüne bilen bi kafes 1de çiftim var uzun zamandırlı yavru alamadım.kafesi 2 ye bölüp 2 kisini bölmelere koysam etkili olurmu birde birbirlerini görseler sorun olurmu?yoksa görmeselermi daha ii?

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Birbirlerini görmemeleri daha iyi olur. Çünkü yakın mesafede kuşlar için huzursuzluk yaratabilir. Araya birbirlerini göremeyecekleri ahşap bir bölme koyabilirsiniz

vip44

Takipçi Üyemiz
Adı
Soyadı
tşk şahin bey.bi sorum daha olucaktı peki kaç ay ayrı bırakmam lazım sizce?birde ayrı bırakınca  sorun olurmu ?hani birbirlerini sonrada tanımazlarya o bakımdan soruom?

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Birbirlerini tanıyamama gibi bir sorun olmaz. Kuşlar kızıştıktan sonra tanıyıp tanımamaya bakmıyor iş. Biran önce eş bulmak için sabırsız oluyor kuşlar

E

elaziz2316

Guest
ŞAHİN GÜNGÖR' Alıntı:
Birbirlerini tanıyamama gibi bir sorun olmaz. Kuşlar kızıştıktan sonra tanıyıp tanımamaya bakmıyor iş. Biran önce eş bulmak için sabırsız oluyor kuşlar
Anlaşılan kızgınlık döneminde gözleri kararıyor. Onun içindir ki, evde tek beslenen kuşların bazıları boşa yumurta yapıyor, bazıları da olur olmaz objelerle çiftleşmeye çalışıyor.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Yani. Her canlının doğasında eş bulma dürtüsüyle yaratılış vardır. Kuşlar çiftleşmiyor ve sorun arıyorsak o sorunu öncelikle kendimizde aramalıyız. Bakım ve beslememizde muhakkak bir sorun vardır

vip44

Takipçi Üyemiz
Adı
Soyadı
tşk ederim şahin bey.peki ne kadar ayrı kalmaları lazım acaba?

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Başka üreticilerimiz nasıl yapıyordur bilemem ama ben dişileri ayrı erkekleri ayrı salmalara koyuyorum. Kuşlara 45 gün boyunca haftada 2 gün olmak üzere mamalarına Fertivit katkısı uyguluyorum.

keta

Uzman Üyemiz
Adı
NURETTİN
Soyadı
KIR
şahin bey benim kularım eş ama bir türlü çiftleşmediler. kafaes iki ayrı bölmeden oluşuyor.ayırınca kaç gün bekleyeyim? sonrada hangisini yuvalığın olduğu yerde bırakayım?teşekkürler

vip44

Takipçi Üyemiz
Adı
Soyadı
peki bu fertivit dediğiniz pet shoplarda satılıyormu?birde bredmaxla kıyasladığımız zaman verim olarak hangisi daha yüksek?

Kawasaki

Takipçi Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
Kahraman
Kuşları ayırın ayırma zamanı bittiginde erkek aynı yerinde kalsın dişiyi yanına atın

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
CAHİT KEMANCI' Alıntı:
peki bu fertivit dediğiniz pet shoplarda satılıyormu?birde bredmaxla kıyasladığımız zaman verim olarak hangisi daha yüksek?
Petşoplarda bulabilirsiniz diye düşünüyorum.