SATILIK DAMIZLIKLAR VE 5 YAVRU DİŞİ-Mehtap YILMAZ

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
01 - IRKI: Yerli ve çekler

02 - CİNSİYETİ: Erkek-Dişi

04 - YAŞI: Yavrular 30-35 günlük-Damızlık adayları 3-8 aylıklar

05 - SAĞLIK DURUMU: Sağlıklılar

06 - BİLEZİK NO: Yok

07 - FİYATI: Yavrular 30TL-Damızlıklar 40TL

08 - GEÇERLİLİK TARİHİ: Satılana kadar

09 - SATILAN / ALINACAK ŞEHİR: Ankara

10 - GÖNDERİLEBİLİNECEK MESAFE: Gönderim yoktur

11 - İRTİBAT TELEFONU: Eşim Hüseyin 0 506 262 3828 Özel mesajlada bana ulaşabilirsiniz.

12 - MAİL ADRESİ:-

13 - TELEFONLAŞILABİLİNECEK ZAMAN DİLİMİ: 10:00-22:00

14 - AÇIKLAMALAR: Evde yerimiz kalmadığı için yavrularımız ve yavrudan büyüttüğüm damızlık adayları satılıktır.

Bunlar 5 yavru dişimiz çok hareketliler fotoğraflarını zor çektim :)

Bunlarda 3 ile 8 aylık arası damızlık adayları...

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Sevim AYDOĞAN ÇOPUR' Alıntı:
artık dükkan acma vakti gelmis ;)
:) Bizi aşar o kadarı. Her hafta sonu temizliklerini yaparken hepsini satayım diyorum sonra şu çift dursun şuda dursun şuda ilk kuşum diyorum neticede hiç birine kıyamıyorum :)

tatar erol

Uzman Üyemiz
Web sitesi
hotmail.com
Adı
erol
Soyadı
imece eskişehir
Kurs arkadaşım hayırlı satışlar maşallah güzel kuşlar.bende yavru durmuyor petshopçulardan İnan kendime ayıramıyorum

ensar06

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.cihadehli.net
Adı
Nurettin
Soyadı
Memişoğlu

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Erol İMECE' Alıntı:
Kurs arkadaşım hayırlı satışlar maşallah güzel kuşlar.bende yavru durmuyor petshopçulardan İnan kendime ayıramıyorum
Erol abi sağol ben hiç petshopa vermedim onların kuşlara pek iyi şartlarda bakmadıklarına şahit oldum kıyamadım kuşlarıma hiç denemedim vermeyi petshopa. Sadece buradan sattım birazıda hediye olarak yakınlarımıza gitti ama tanıdıklarımdan bile her isteyene vermiyorum iyi bakacağını düşünürsem veriyorum :) Evde sayı çoğaldıkça zorlaşıyor iş dün temizlik yaptım tüm gün sadece onların odasını temizleyebildim :)

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Nurettin MEMİŞOĞLU' Alıntı:
Mehtap Hanım,sizde kuş çok benim aşağıdaki dişi kuş ile başka bir dişi ile takas yapalım zira benim erkeği bu dişi kuş bir senedir kabul etmedi habirede boş boş yumurtlayıp duruyor,belki sizden alacağım dişi kuşlardan biri ile anlaşır..

http://www.muhabbetkusu.com.tr/damizlik-muhabbet-kusu-satanlar/satilik-ankara-yerli-disi-muhabbet-kusu-17076.html
Nurettin Bey size yardımcı olmak isterim ama ben sayıyı azaltmak istiyorum bir tane verip bir tane almak hiç cazip olmaz benim açımdan :)

ensar06

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.cihadehli.net
Adı
Nurettin
Soyadı
Memişoğlu
Mehtap YILMAZ' Alıntı:
Nurettin Bey size yardımcı olmak isterim ama ben sayıyı azaltmak istiyorum bir tane verip bir tane almak hiç cazip olmaz benim açımdan :)
Bu sadece bir öneri idi,aman siz sıkıntıya girmeyinde varsın olmasın benimki.. :)

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Behzat TİĞİZ' Alıntı:
Masallah hepsi tertemiz yakinda olanlar degelendirsinlrr, ki bana soraraaniz artik uretimhane acma zamaniniz geldi
Teşekkürler ama bu iş benim için hobi sadece üretimhane beni aşar :)

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Bu sadece bir öneri idi,aman siz sıkıntıya girmeyinde varsın olmasın benimki.. :)
Çok sitemkar olmuş cevabınız buyurun gelin misafirimiz olun elimden geleni yaparım.

ensar06

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.cihadehli.net
Adı
Nurettin
Soyadı
Memişoğlu
Mehtap YILMAZ' Alıntı:
Çok sitemkar olmuş cevabınız buyurun gelin misafirimiz olun elimden geleni yaparım.
yok ben size profesyonel satıcı olarak yaklaştım,ha benimkini alır üstede 3-5 neyse isterdiniz..ama sanırımki siz yanlış anladınız..bana iyilik yapın demiyorum sadece ticaret yapın diyordum..

ankharby

Takipçi Üyemiz
Adı
satılmış
Soyadı
kartal
yok ben size profesyonel satıcı olarak yaklaştım,ha benimkini alır üstede 3-5 neyse isterdiniz..ama sanırımki siz yanlış anladınız..bana iyilik yapın demiyorum sadece ticaret yapın diyordum..
nurettin kardeşim mehtap hanım petshop değilki üste para alsın elindekilere yer yok azaltmaya çalışıyor aynı sayı kalsa zaten kendi kuşlarını satmaz  ;)