Selahattin Abi yi Ağırlamak Ne zormuş, Bilemezsiniz..

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
  Bu sabah Selahattin Abimizin telefonuyla uyandım; "Ziyaretime geleceğini" söyledi ve yılmaz kurşun la beraber geldi..
  Önce PetShop dükkanımızı ve Üretimhanemi gezdik; Usulen "Karnınız aç mı ?" diyerek sordum.. "EVET" dediler.. Kır Lokantasına götürdüğümde, Gördüğüme çok şaşırtım Bir tam Oğlağı  Selahattin Abimiz tekbaşına yedi, İkincinin de bir butunu götürdü MaşAllah.
  Helal Olsun, Can Boğazdan gelir.
  Yemektede Bir çok bilgi paylaşımı oldu, Teşekkür ediyorum.

Refik Türk

Takipçi Üyemiz
Adı
Refik
Soyadı
Türk
Çok güzel kareler bunlar.
İlker sen şanslısın demekki 1 oğlağa o kadar bilgi  ;)

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Bugün Selahttin Abi beni de çok Şaşırttı, Bir oturuşta bir oğlağı yedi; İkincinin yarısında durabildi ancak..
  Gelecek hafta ben misafir etmeyi düşünüyordum, şimdi bir kaç kez düşünürüm.. Ayrıca Arkadaşlar ucuz Oğlak Nereden satın alabilirim ?

Tekirdağ Muratlı'da Geçen günümüz  güzeldi, İlker Arkadaşımıza Bir kez daha Teşekkürler..

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
kesinlikle hayır şu şenlik işi bitsin iskenderinde şekline bakıcaz sen hiç üzülme sakın sonradan ilker gibi pişman olma biz her davete açığız sen iskender amcamdan yer ayırt tarih kısmı açık kalsın  ;) ;)

Yaşar yılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Yaşar
Soyadı
Yılmaz
abi kimseyi reddetme hangi yörenin neyi meşhursa götür abi yalnız dikkat et etleri gütüreyim derken seni kaybetmeyelim yerken bizide düşün :'(