Yaşar KULA
Yeni Üyemiz
Sevgili selahattin abim herkesinde bildiği gibi sen bu işin duayeni olmuş ve yıllarını bu işe vermişsin.Elinden belki binler belki onbinler belkide yüzbinlerce kuş geçmiştir.Bu noktada senden ricam başka sitelerin açtığı konu ve anlatımlardan alıntı yapmanı ben kendi şahsıma istemiyorum.Nedenine gelince senin kuşlar hakkında belkide yurtdışı profesyonel üreticilerden bile fazla bilgi sahibi olman bu sitenin bilgi hazinesi olsun ve sitenin kendine ait bir kütüphanesi olması kanaatindeyim.rahatsız olan kuşların resimlerini koyarak teşhiste yardım etmeni bakım besleme büyütme eşe atma yumurta evresi yumurtanın gelişimi yavrunun yumurtadan çıkışı yavrunun büyüme evresi hepsini sadece senin anlatımınla bir kütüphane kurulmasını ve siteye üye yada misafirin bizden alıntı yapması daha güzel ve profesyonel olur diye düşünüyorum.YANİ ALINTI YAPAN OLMAK YERİNE ALINTI YAPILAN OLMAZ DAHA GÜZEL.Siteleri geziyorum da kimsenin farklı bişey yaptığını göremiyorum herkes aynı yerden aynı şeyi kopyala yapıştır yoluyla aynı konular işlenmiş.Artık farklı yazım ve anlatımla araşatırma yapmak isterim