SELAHATTİN ABİMDEN İSTEKLERİM VAR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yaşar KULA

Yeni Üyemiz
Adı
Yaşar
Soyadı
KULA
Sevgili selahattin abim herkesinde bildiği gibi sen bu işin duayeni olmuş ve yıllarını bu işe vermişsin.Elinden belki binler belki onbinler belkide yüzbinlerce kuş geçmiştir.Bu noktada senden ricam başka sitelerin açtığı konu ve anlatımlardan alıntı yapmanı ben kendi şahsıma istemiyorum.Nedenine gelince senin kuşlar hakkında belkide yurtdışı profesyonel üreticilerden bile fazla bilgi sahibi olman bu sitenin bilgi hazinesi olsun ve sitenin kendine ait bir kütüphanesi olması kanaatindeyim.rahatsız olan kuşların resimlerini koyarak teşhiste yardım etmeni bakım besleme büyütme eşe atma yumurta evresi yumurtanın gelişimi yavrunun yumurtadan çıkışı yavrunun büyüme evresi hepsini sadece senin anlatımınla bir kütüphane kurulmasını ve siteye üye yada misafirin bizden alıntı yapması daha güzel ve profesyonel olur diye düşünüyorum.YANİ ALINTI YAPAN OLMAK YERİNE ALINTI YAPILAN OLMAZ DAHA GÜZEL.Siteleri geziyorum da kimsenin farklı bişey yaptığını göremiyorum herkes aynı yerden aynı şeyi kopyala yapıştır yoluyla aynı konular işlenmiş.Artık farklı yazım ve anlatımla araşatırma yapmak isterim

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM
Formlarda ki bölümleri sık sık ziyaret ediniz bence kopyala yapıştırdan çok öte paylaşım var bu çatı altında.
Ama bu arada sizinde paylaşımlarınızı bekliyoruz.

Yaşar KULA

Yeni Üyemiz
Adı
Yaşar
Soyadı
KULA
elbette ki ziyaret ediyorum okuyorum araştırıyorum.benim söylemek istediğim örneğin hastalıklar hakkında sabit konular burdaki Selahattin abi gibi bu işi profesyonel yapan abilerimizin birer makale şeklinde yazmaları gözlemlerini anlatmaları hatta resimli anlatımlarla diğer sitelerden ayrı bir yazım uslubu,  anlatımı yapanın adını soyadını altına yazmak kaydı ile yapılsa daha güzel olur.Örneğin  soğuk algınlığı,ele alalım bunu hangi siteye bakarsanız bakın hep aynı yazı ve makaleler var yani kalıplaşmış bir konu heryerde aynı işliyor.Kendi anlatımımız olursa daha güzel olur

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Selahattin abinin başını kaşıyacak vakti yok bu aralar Zaten siteyi kurarak makale bilgi ve forumun kralını bize armağan etmiş artık bırakalımda Selahattin abim  emekliliğin tadını çıkarsın  :) iş bizlere düşüyor

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
Yaşar KULA' Alıntı:
Sevgili selahattin abim herkesinde bildiği gibi sen bu işin duayeni olmuş ve yıllarını bu işe vermişsin.Elinden belki binler belki onbinler belkide yüzbinlerce kuş geçmiştir.Bu noktada senden ricam başka sitelerin açtığı konu ve anlatımlardan alıntı yapmanı ben kendi şahsıma istemiyorum.Nedenine gelince senin kuşlar hakkında belkide yurtdışı profesyonel üreticilerden bile fazla bilgi sahibi olman bu sitenin bilgi hazinesi olsun ve sitenin kendine ait bir kütüphanesi olması kanaatindeyim.rahatsız olan kuşların resimlerini koyarak teşhiste yardım etmeni bakım besleme büyütme eşe atma yumurta evresi yumurtanın gelişimi yavrunun yumurtadan çıkışı yavrunun büyüme evresi hepsini sadece senin anlatımınla bir kütüphane kurulmasını ve siteye üye yada misafirin bizden alıntı yapması daha güzel ve profesyonel olur diye düşünüyorum.YANİ ALINTI YAPAN OLMAK YERİNE ALINTI YAPILAN OLMAZ DAHA GÜZEL.Siteleri geziyorum da kimsenin farklı bişey yaptığını göremiyorum herkes aynı yerden aynı şeyi kopyala yapıştır yoluyla aynı konular işlenmiş.Artık farklı yazım ve anlatımla araşatırma yapmak isterim
    Yaşar bey, Sizin kendinizden büyük birinden rica etmek gibi bir hakkınız olamaz, ancak arz edebilirsiniz..
    Selahattin Abi bu camia için çok emekler verdi (kuşlarını belki ihmal etmiştir fakat) verdiği sözleri kesinlikle ihmal etmedi. Meyva veren ağaçtan hep daha fazlası bekleniyor nedense ?
    Sitede bir kütüphane bölümü yok fakat ciddi bir arşiv halen oluşmuş durumda. Başka sitelerde kütüphane bölümü vardır fakat içleri ne kadar ve neyle doludur ?
    Kuşların hastalıkları konusu, zannettiğiniz gibi resimlerle çözümleme yoluna gidilmesi son derece amatörlük ve büyük risk barındırır. Uzman veterinerin kuşu görerek muayene ve bir takım tetkikler yapması, gerekiyorsa kuşun yaşadığı ortamı bizzat görmesi, iyileşme sürecinin gerekli zaman aralıklarında durumu kontrol etmesi en ideal çözümdür.
  Yavrunun yumurtadan çıkış anı ve gün gün gelişimlerini gösterir bir çok görsel materyalimiz mevcuttur, Arayın bulacaksınız..

Dilerim yaptığınız araştırmaları geliştirdiğinizde altına adınızıda yazarak bu sitede de paylaşırsınız.

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:
    Yaşar bey, Sizin kendinizden büyük birinden rica etmek gibi bir hakkınız olamaz, ancak arz edebilirsiniz..
    Selahattin Abi bu camia için çok emekler verdi (kuşlarını belki ihmal etmiştir fakat) verdiği sözleri kesinlikle ihmal etmedi. Meyva veren ağaçtan hep daha fazlası bekleniyor nedense ?
    Sitede bir kütüphane bölümü yok fakat ciddi bir arşiv halen oluşmuş durumda. Başka sitelerde kütüphane bölümü vardır fakat içleri ne kadar ve neyle doludur ?
    Kuşların hastalıkları konusu, zannettiğiniz gibi resimlerle çözümleme yoluna gidilmesi son derece amatörlük ve büyük risk barındırır. Uzman veterinerin kuşu görerek muayene ve bir takım tetkikler yapması, gerekiyorsa kuşun yaşadığı ortamı bizzat görmesi, iyileşme sürecinin gerekli zaman aralıklarında durumu kontrol etmesi en ideal çözümdür.
  Yavrunun yumurtadan çıkış anı ve gün gün gelişimlerini gösterir bir çok görsel materyalimiz mevcuttur, Arayın bulacaksınız..

Dilerim yaptığınız araştırmaları geliştirdiğinizde altına adınızıda yazarak bu sitede de paylaşırsınız.
aynen katılıyorum,herşeyide selahatin abiden beklememek gerekir,50 yaşında adam zaten yeterince pc başında,birde oturup makalemi yazsın,biraz anlayış lütfen,saygılar

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
selahattin abi sayesinde bir çok ustanın önerilerini okuyoruz.selahattin abiye ve diğer emeği geçen üyelere sonsuz teşekkürler.

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
Ahmet SALMAN' Alıntı:
aynen katılıyorum,herşeyide selahatin abiden beklememek gerekir,50 yaşında adam zaten yeterince pc başında,birde oturup makalemi yazsın,biraz anlayış lütfen,saygılar
love love love

hüseyin

Üyemiz
Adı
hüseyin
Soyadı
yıldırım
ben bu konuyu okuduğumda biraz üzüldüm arkadaşlar. istekde bulunan arkadaşın istedigi şeyi yapmak çok yorucu ve vakit alan bişey. kendi adıma resim çekip atmaya bile erinirken selehattin abiden böyle bişey talep etmek onu yormak olur kenisinlekle katılıyorum. fakat şunuda söylemek isterim ki burası devlet dairesi değil ve arkadasta dilekce ile başvurmuyor rica arz meselesi gayet yersiz bir tepki olmuş. yılmaz bey çok nazik bir insan ama bu çıkışına bi anlam veremedim. bu istegin yerine getirilemez bir istek oldugu belirtilseydi bence yeterliydi. (şayet benim bilmediğim bir art niyet yok ise bu istekte)

CaSuS

Takipçi Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
guven
arkadaşların söylediklerine katılıyorum  istenilen olay yapılabilecek bişey degil fakat  ricada bulunan arkadaşımızında  art niyetli oldugunu hiç sanmıyorum o yuzden aşırı tepki verilmeside beni üzdü. Saygılar

durduacar

Uzman Üyemiz
Adı
Durdu
Soyadı
Acar
Arkadaşlar bu konu abartılmış biraz. Arkadaşımız gayet normal bir talepte bulunmuş. Olur veya olmaz ona selahattin abi cevap verecektir. Bence arkadaşımız doğru bir konuya değinmiş ama bu konu için büyük uzmanlık ve araştırma gerektirir. Yabancıların bu işler için buyuk araştırma laboratuarları var.Ezbere yorum yapmıyorlar.

Yaşar KULA

Yeni Üyemiz
Adı
Yaşar
Soyadı
KULA
benim anlamadığım neden böyle tepki verildiğini anlamış değilim onun olur yada olmaz gibi cevapları olması gerekirken,bir kaçınızda avra tafralar ahkam vari konuşmalar anlamış değilim.Ben sadece bi istekte bulundum ama YILMAZ kardeş şunu da unutma ki ben emin ol büyüklerimi senden daha iyi bilen biriyim.Biz örf ve adetlerini kaybetmiş insanlar değiliz kaybetmiş insana hhiç hazzetmem.Önce karşındakini kırmadan konuşmayı öğrensen daha bi hoş olur.
Site içerisindeki arkadaşları konu açımına sorulara yant verme uslubunu takip eden biriyim.Ve gördüğüm kadarı ile Yılmaz kardeşimin uslubu gerçekten hoş değil.Kendisinde herşeyi ben bilirim ben yaparım kendini yapılan bir eylemde olmazsaa olmazlarda sayan biri ve çok fevri ve ön yargı ile hareket eden biri.Şimdi derseniz kardeşim sen bu kanıya nerden vardın.Onu da açıklayım ben iki sene insan psikolojisi eğitimi aldım bunları görmek çokta zor değil.

Bende bu sabah bir haflalık iki yavrumun yüzündeki şişlik konusunda konu açmayı düşünüyordum.Ama gereği kalmadığı kanaatindeyim.İnanın bana dün gece saat ikiye kadar annesinin şişlikler yüzünden besleyemediği yavruları elle besledim işim gereği de hergün saat 3.5 ta kalkıyorum o yorgunluğun üzerine gelip birde Sayın Avukat Yılmaz KURŞUN kardeşimin yazısını okuyunca açıkçası kendi kendime burda konu açmaya gerek yok dedim.Bu yazdıklarımdan dolayı isterseniz beni siteden uzaklaştırın canınız ruhunuz varolsun.Yaşanan gerginlikten dolayı öncelikle Selahattin abiden sonrasında sitenin kıymetli üyelerinden özür dilerim.Senden de ayrıca özür dilerim Yılmaz kardeş kusura bakma eğer benim konuya cevap yazıp çıkış göstermeseydin.En uygun zamanda zaten sana özleden yazacaktım bunları

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
        Yaşar bey, biz insanları azarlayarak kütüphaneye yönlendirmiyoruz. Bu ortamda istenmedikçe link verildiği de oldukça nadir dir; devam edin göreceksiniz.
        Kütüphane bölümünü olmamasını eksiklik olarak görüp, bu siteyi başka bir siteyle kıyaslıyorsunuz; Site yönetimi vaktinde bunları düşünmüş olamaz mı ?

İletim sadece bilgilendirme amaçlıydı. Emek ve bilginin avukatlığını ise her zaman yapacağım.

Yaşar KULA

Yeni Üyemiz
Adı
Yaşar
Soyadı
KULA
Şim di kardeş bana diyorsun Selahattin abiden isteğin olamaz  anca arz olur 50 yaşında adam diyorsun değil mi?
Hadi ben terbiyesiz biriyim .Peki benim selahhtin abiye sorduğum soruyu sen cevaplayarak hemde Selahattin abinin bile konuşmayacağı bir uslupla konuşuyorsun
Ona sorduğum soruyu onun bile kullanmayacağı bir uslupla cevaplayan siz mi terbiye sınırının dışına çıkıyorsunuz yoksa bir isteğim var diyen ben mi.İnan bana kendinle çelişiyorsun
Siz babanıza örneğin çarşıya gittiği zaman
-ya baba sana zahmet senden bir isteğim var gelirken bana şunu getirirmisin mi diyorsun
yoksa
-baba çarşıya gidiyorsun bana şunu getirmeni arzederim mi diyorsun

Neyse bundan sonra bende ne konu açarım ne de herhangi bir yorum yaparım çünkü benim isteklerim sanki emir verircesine oluyor.Yalnış anlaşılmamak için sessiz kalacağım
HERKESTEN SONSUZ KERE ÖZÜR DİLERİM

tipo2727

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
akkurt
şimdiye kadar hiç bir tartışmaya girmedim iletide yazmadım ama bir büyükten rica etmek HATAMI anlamadım.
YAŞAR BEY KÖTÜ BİR ŞEY DEMEMİŞ.
BENDE BİR BÜYÜGÜMDEN RİCA EDİYORUM DİYE KONUŞUYORUM.
YILMAZ BEY NİYE BÖYLE BİR DÜŞÜNCEYE KAPILDIN ANLAMADIM.

E

elaziz2316

Guest
Ahmet SALMAN' Alıntı:
    Ahmet, bence 40-42 gibi gösteriyor.

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
ARKADAŞLAR LÜTFEN SAKİN OLALIM
ÖNEMLİ BAZI ŞEYLERİN ARİFESİNDEYİZ
KENDİMİZE ZARAR VERİYORUZ
ALLAH RIZASI İÇİN BÖYLE TARTIŞMALARA GİRMEYELİM
BU KONU TARAFİMDAN KİLİTLENMİŞTİR 

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...