Selahattin abiye teşekkürler.

engin1968

Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
göçmen
Pazar günü ist edirnekapıdaki kuş pazarını gezeyim istedim  yerini bilmiyordum  sora sora buldum  ,güvercin sevenler için  bol seçenekli bir yer  bir baktım  koca reis selahattin abi orda oturduk lafladık pazarı gezdirdi bana  yılmaz  kurşun kardeşimde ordaydı onlada lafladık iyi bir pazar günü oldu benim için selahattin abiye tşk ediyorum ilgisinden dolayı.

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Engin Abi, HoşGeldin..
    Pazar günü seni görmek ve sohbet etmek benim içinde güzeldi..
    Edirnekapı Kuş Pazarını ben çok seviyorum, Hem camiadan dostlarla karşılaşma olasığı var, hemde Kuşlarım için aradığım tüm ürünleri bulabiliyorum.. Yeniden görüşmek dileğiyle..

engin1968

Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
göçmen
Yılmazcığım ;
pazar günü siz yoksunuz ama ben sabah erkenden gelicem bende çok sevdim orayı  tekrar görüşmek dileğiyle.

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
engin kardeş bu pazar hariç her pazar günü sürekli ordayım buyur gel beklerim gerçi ramazan diye birşey ikram edemedim ama ramazandan sonra telefei ederiz az zamanda olsa benim için keyifli bir sohbetti en azından dönen dolapları canlı canlı anlatma fırsatı buldum dejarz oldum diyebilirim ;)

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
engin kardeş bu pazar hariç her pazar günü sürekli ordayım buyur gel beklerim gerçi ramazan diye birşey ikram edemedim ama ramazandan sonra telefei ederiz az zamanda olsa benim için keyifli bir sohbetti en azından dönen dolapları canlı canlı anlatma fırsatı buldum dejarz oldum diyebilirim ;)
bu pazardan sonra daha gezmeyecen heralde abi,ne o yoruldunmu yoksa,daha çok şehirimiz var gezilecek,cemiyetcilik zor iş ;)

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Ahmet SALMAN' Alıntı:
bu pazardan sonra daha gezmeyecen heralde abi,ne o yoruldunmu yoksa,daha çok şehirimiz var gezilecek,cemiyetcilik zor iş ;)
siz genç adamsınız ben sizle ayak uyduramam

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
Ahmet SALMAN' Alıntı:
siz genç adamsınız ben sizle ayak uyduramam
sen!biz arkandan nal toplayamayız :(