Selahattin GÜÇLÜ nün 1 nci Üretimhanesi

Serdar SÜRKECÜ

Uzman Üyemiz
Adı
Serdar
Soyadı
Sirkeci
Maşallah abim, Allah nazarlardan saklasın çok güzel bir üretimhanen var. Sanırım her üreticinin hayalidir böyle bir üretimhane

Ahmet

Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
TATAR
Allah gönlüne göre versin abicim hep hayal ettiğim bir yer.

Yaşar yılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Yaşar
Soyadı
Yılmaz
maşallah allah içlerini sağlıklı kuşlarla doldursun inşallah herhalde bu üretimhaneye 5-6 kişi bakıyordur

oktay4965837

Takipçi Üyemiz
Adı
oktay
Soyadı
yeniceli
slm abi ler ben yeniyim bu sitede

selahattin abinin gibi bir üretim çifliği kurmayı hedefliyorum.

KAHRAMANMARAŞTA bir ilki gerçekleştirmiş olacağım ALLAHIN izniyle bir yıla kadar hedefimi gerçekleştirmek istiyorum.
şu an 25 adet çift muhabbet kuşum var. 30 adet yavru almayı dünürorum 1-2 ay içerisinde allahım hayırlısını vesin aşallah cümlemize herkese bol yavrulu sağlıklı günler diliyorum.

yardımlarınızı ve yorum larınızı bekliyorum.
teşekkürler.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Öncelikle hoşgeldin diyelim Oktay. Herşey gönlünce olur inşaallah.

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
oktay4965837' Alıntı:
slm abi ler ben yeniyim bu sitede

selahattin abinin gibi bir üretim çifliği kurmayı hedefliyorum.

KAHRAMANMARAŞTA bir ilki gerçekleştirmiş olacağım ALLAHIN izniyle bir yıla kadar hedefimi gerçekleştirmek istiyorum.
şu an 25 adet çift muhabbet kuşum var. 30 adet yavru almayı dünürorum 1-2 ay içerisinde allahım hayırlısını vesin aşallah cümlemize herkese bol yavrulu sağlıklı günler diliyorum.

yardımlarınızı ve yorum larınızı bekliyorum.
teşekkürler.
İnşallah herkezin hayali gerçek olur arkadaşlar burası benim ticaret yaptığım yerin 2 katıdır yer büyük ve atıl durumda idi o yüzdendirki ne yaparsan yap ilk anda yapacaksın dedim kendi kendime daha sonra bir çivi bile çakamıyorsun tembellikten dolayı zaman içindede bazen bir yatak koyayım yatayım dedillerim olmuştur ama yataksızda olsa üretimhanede kuşları izlerken sandelyede çok uyuduğum olmuştur

Adı
şeref
Soyadı
GÖNÜLTAŞ
selahattin abi yavalıktan hariç  bi çekmece daha var onun amacı nedir. içindede beyaz birşey var gibi nedir onlar?<divclass="msgbox">Nofilesuploaded!</div>

enginersin

Uzman Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
ersin
ŞEREF-67' Alıntı:
selahattin abi yavalıktan hariç  bi çekmece daha var onun amacı nedir. içindede beyaz birşey var gibi nedir onlar?
bende merak ettim ama sanki yemlik gibi duruyor yemlik için ayrı bir bölme galiba Selahattin usta nedir o tahminim doğrumu

ceylin123

Uzman Üyemiz
Adı
nihal
Soyadı
baskurt göksu
modern üretimhane budur geri kalanı üretiyo. diğer üretimhaneler bunun yanında dam  kalır. burda baya gürültü oluyordur.sığırcık sürüsü gibi :))