- Web sitesi
- www.muhabbetkusuureticileri.org
- Adı
- Selahattin
- Soyadı
- GÜÇLÜ
Son düzenleme:
İnşallah herkezin hayali gerçek olur arkadaşlar burası benim ticaret yaptığım yerin 2 katıdır yer büyük ve atıl durumda idi o yüzdendirki ne yaparsan yap ilk anda yapacaksın dedim kendi kendime daha sonra bir çivi bile çakamıyorsun tembellikten dolayı zaman içindede bazen bir yatak koyayım yatayım dedillerim olmuştur ama yataksızda olsa üretimhanede kuşları izlerken sandelyede çok uyuduğum olmuşturoktay4965837' Alıntı:slm abi ler ben yeniyim bu sitede
selahattin abinin gibi bir üretim çifliği kurmayı hedefliyorum.
KAHRAMANMARAŞTA bir ilki gerçekleştirmiş olacağım ALLAHIN izniyle bir yıla kadar hedefimi gerçekleştirmek istiyorum.
şu an 25 adet çift muhabbet kuşum var. 30 adet yavru almayı dünürorum 1-2 ay içerisinde allahım hayırlısını vesin aşallah cümlemize herkese bol yavrulu sağlıklı günler diliyorum.
yardımlarınızı ve yorum larınızı bekliyorum.
teşekkürler.
oğuzcum meyve suyunu nasıl alırdınOğuz Deniz' Alıntı:Avrupanın Türkiye Ayağı MAŞALLAH..
bende merak ettim ama sanki yemlik gibi duruyor yemlik için ayrı bir bölme galiba Selahattin usta nedir o tahminim doğrumuŞEREF-67' Alıntı:selahattin abi yavalıktan hariç bi çekmece daha var onun amacı nedir. içindede beyaz birşey var gibi nedir onlar?
çekmece olan yer 30cm yemlik koyulan yerdir beyaz olanda yemlikdirŞEREF-67' Alıntı:selahattin abi yavalıktan hariç bi çekmece daha var onun amacı nedir. içindede beyaz birşey var gibi nedir onlar?<divclass="msgbox">Nofilesuploaded!</div>