Selahattin GÜÇLÜ nün 1 nci Üretimhanesi

polsuder

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.imparatorogame.com
Adı
Süleyman
Soyadı
DERMENLİ
Ders niteliğinde örnekbir üretimhane kuşlara bu derece önem veren sanırım nadir insanlardan birisiniz Allah nazarlardan korusun :)

Ersinn07

Uzman Üyemiz
Adı
ERSİN
Soyadı
SAVAŞ
Maşallah allah nazarlardan saklasın Selahattin abi kuşlarına cok iyi baktıgın cok belli başalarının devamı dılıyorum bol yumurtalar ve saglıklı yavrularının olmasını dılıyorum

troy_legend

Üyemiz
Adı
emrah
Soyadı
kahraman
MAŞALLAH selehattin abi çok güzel ve temiz üretimhanen var cillop gibi :D böyle temiz ve nezih bir ortamda mubişlerin yapacağı şey belli :D

oğuzuzay

Üyemiz
Adı
oğuz
Soyadı
ertürk
pek çok arkadaş belirtmiş hayran kalmamak mümkün değil sizi kutluyorum size işininizi bukadar değer verip ve teknolojiye açık olup ve yakından takip ettiğiniz için .

yasko35

Takipçi Üyemiz
Adı
M.Yasin
Soyadı
ÇAVDAR
Maşallah AMCA, Allah nazarlardan saklasın çok güzel bir üretimhanen var.[/size]
AMCA DEMEMDE SAKINCA YOKTUR HERHALDE. BEN 17 YASINDAYIM İZMİRDE OTURUYORUM ANCAK SIZIN BU VİDEO NUZDA İLK BAŞTA TARTIYA KOYMUS OLDUGUNUZ MAMANIN TARİFİNİ SİZDEN İSTİCEKTİM SİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
1SORUM DAHA OLUCAK BEN YENI BAŞLADIM 5 TAKIM KUŞUM WAR BEN ONLAR İÇİN SALMA KAFES YAPTIM ÖLÇÜLERİ SÖLE: YÜKSEKLİK 150CM  GENİŞLİK 90CM    DERİNLİK 135CM SİZCE UYGUN MUDUR
muhabbet kuşlarına mama yapımı

polat6473

Yeni Üyemiz
Adı
bülent
Soyadı
sezer
abi gerçekten çok güzel siteye daha yeni üye oldum onun için bu güzelligi görmem gecikti umarım birgün sizinle tanışır ve bu resmi canlı görürüm allah nazrlardan saklasın

muhendis155

Uzman Üyemiz
Adı
İSA
Soyadı
YAYILKAN
kolay gelsin öncelikle, tebrik ediyorum. :) herkes gibi yorumları okumadan aynı şeyleri sorun insan değilim. selahattin abinin youtubedeki tüm videolarını felan izledim. fakat ortada araba gibi birşey var o nedir acaba ? kimse bu konuda birşey yazmamış. nem ve ısı düzenleyici mi ? yada yem ve mama felan mı taşınıyor. ?