- Web sitesi
- www.muhabbetkusuureticileri.org
- Adı
- Selahattin
- Soyadı
- GÜÇLÜ
+1cihan aytan' Alıntı:maşallah gezinirken bölümlerde dikkatimi çekti güzel üretimhane rengarenk ama bu kafeslerde yuvalıklar nerede acaba !..
Dinlendirme salma kafeslerde yapılır. Büyük ihtimal yuvalıkları çıkarmış temizlemek yada takmadan önce çekmiştir.Zaten yuvalıklarda kafeslerin üstündeler,dikkat ederseniz...karahanuzun' Alıntı:ön tele takılıyorda neden takılı dersek muhtemelen dinlenmeye çekilmiş olabilir demi!!!
+ 1karahanuzun' Alıntı:ön tele takılıyorda neden takılı dersek muhtemelen dinlenmeye çekilmiş olabilir demi!!!
Cihan bu resimler çekildiğinde Serhat bey üretimhane inşaatını yeni tamamladı, Kafesleri ve çiftlerini yeni yerleştiriyordu.Selahattin abide yeni yerine bakmaya gittiginde tam yerleştirme işlemleri bitmeden fotograf çektiginden, yuvalıklar daha takılmamış halini yakaladı sanırım...cihan aytan' Alıntı:maşallah gezinirken bölümlerde dikkatimi çekti güzel üretimhane rengarenk ama bu kafeslerde yuvalıklar nerede acaba !..
yalovaya hiç gitmedim merak ediyorum ama galiba ilk ayak bastığımda soluğu yanınızda alırım sağolasınaykutsüzer' Alıntı:maaşallah
yalovaya yolu düşen tüm üye arkadaşları benim üretim haneme beklerim
Çoşkun kullanılan malzeme de bunda etkili eskitme gibi bir şey, onun yerine mdf kullansalardı, çok daha güzel görünürdü. Bencede pek hoş değil.Coşkun Özdemir' Alıntı:kafesler malesef içimi kararttı. Beğenmedim,daha güzel olabilirdi...