imrunlu
Uzman Üyemiz
CENNET VE SEVDA PAPAGANI HAKKINDA BİRAS BİLGİ SAHİBİ OLMAK İSTİYORUM NE YER NE İÇER NASIL ÜRER MUHABBET KUŞLARI GİBİMİDİR V.S V.S VE AŞŞA YUKARI FİYATLARI NEDİR ÇİFT OLARAK ? ŞİMDİDEN CEVAPLARA TEŞEKKÜRLER....
HasanKARAKUŞ' Alıntı:CENNET VE SEVDA PAPAGANI HAKKINDA BİRAS BİLGİ SAHİBİ OLMAK İSTİYORUM NE YER NE İÇER NASIL ÜRER MUHABBET KUŞLARI GİBİMİDİR V.S V.S VE AŞŞA YUKARI FİYATLARI NEDİR ÇİFT OLARAK ? ŞİMDİDEN CEVAPLARA TEŞEKKÜRLER....
Muhabbet kuşuna verdiğin herşeyi bunada verebilirsin, karışık muhabbet kuşu yeminin içine birazda çekirdek karıştırmalısın...yumurtlamayı birer gün ara ile 4 ile 7 yumurta yaparlar, ben daha 7 yumurtadan fazlası ile karşılaşmadım...Yumurtalar 26-27 günü dolunca çıkmaya başlar.Çıkan yavrularda ortalama 43-45 gününde yuvayı terkederler.Yavru fiyatları yerli üreticilerden 70 tl ile 100 tl arasında değişir..Hazır çift fiyarlarıda 220 tl ile 270 tl arası değişir...Ahmet SALMAN' Alıntı:hasan,bu konuda sana en iyi yahya sayın yardımcı olacaktır
Jako üretimi yapmak en zor iştir...Üreticiside türkiyede çok nadir raslanır...Cinsiyetleri bile DNA testi ile anlaşılıyor... ;DMehmet Kıdır' Alıntı:Zeki bey, bence hepsi mutlaka çok zevklidir ama karar veremedim bir türlü. sevda,ispinoz,sultan,jako.
yavuz abi şuan dernekte bulunuyor, mezat var, ilerleyen saatlerde yardımcı olur...HasanKARAKUŞ' Alıntı:yahya abi yorumun için teşekkürler güzel bi bilgi oldu benim için ben sadece merakımı dindirmek amaçlı 1 yada 2 çift yapıcam yavuz abide bilgi destegi verirse
Peki jakolar aralarında ayırt edebiliyorlarmı yoksa DNA testi sonuçlarınımı bekliyorlar evlenmek içinYahya SAYIN' Alıntı:Jako üretimi yapmak en zor iştir...Üreticiside türkiyede çok nadir raslanır...Cinsiyetleri bile DNA testi ile anlaşılıyor... ;DMehmet Kıdır' Alıntı:Zeki bey, bence hepsi mutlaka çok zevklidir ama karar veremedim bir türlü. sevda,ispinoz,sultan,jako.