- Web sitesi
- www.muhabbetkusuureticileri.org
- Adı
- Selahattin
- Soyadı
- GÜÇLÜ
Arkadaşlar sitemizdeki hertürlü sorunları bu bölümde bizimle paylaşınki yardımcı olalım
mehmet akşam bakıyımMehmet Kıdır' Alıntı:Abi, okunmamışlara bastığımda, hiç ileti göstermiyor. oysa bu gün yazılmış okumadığım iletiler var, portalda görünüyor. Okunmamış ayarını uzatabilirmiyiz. Bazılarını kaçırıyorum.
Resim eklemede sorun yaşıyorsanız diğer upload sitelerini kullanabilirsinizErgün DUYGU' Alıntı:Abi siteye resim eklemede sorun var. Kolay resim ekleme çalışmıyor. Bilgine...Syg.
Bu sorunu resimleyebilirmisiniz. Antivirüs kaynaklı olbilir.buraktalaz' Alıntı:Benim site ile ilgili bir problemim var. Ben karakolda bilgisayarımdan siteye normal bir şekilde giriş yapıyorum fakat eve gittiğimde bilgisayarımdan siteye giriş yaptığımda engellendiğimi ve bu engellenmenin süresiz olduğu uyarısı çıkıyor. Bu sorun neden kaynaklanıyor? Yardımcı olabilirseniz sevnirim.
Murat Abi eve gidince resmini alıp yarın akşam yüklerim. Ama antivirüs kaynaklı olabileceğini zannetmiyorum. çünkü telefondanda bağlanmak istediğimde yine aynı sorunla karşılaştım bir seferindede. Selahattin abi bizim sitede Metronet firması var biz ordan interneti alıyoruz. dediğin gibi olabilir. Umarım bir anca çözülür bu problem. Çünkü ben karakolda yoğun oluyorum çok fazla siteye bakamıyorum.Mehmet Kıdır' Alıntı:Bu sorunu resimleyebilirmisiniz. Antivirüs kaynaklı olbilir.
Sizin bilgisayar yada modemden kaynaklanmıyor. İnternet servis sağlayıcınızın dns serveri, yani www.muhabbetkusuureticileri.org adresinin ipsini çözümleyemiyor. Bazan olur böyle. Telefon açıp söylerseniz düzeltirler. Birde ismim mehmetburaktalaz' Alıntı:Murat abi farklı dns de denedim ama olmazsa arayacağım artık başka çare yok.