buraktalaz
Üyemiz
Cemal Bey saolun ilginiz için. Mehmet abi kusura bakma isminizi biliyordum ama neden öyle oldu anlamadım dalgınlık sanırım. Ben arayıp durumu anlatırım müşteri hizmetlerini. Hepimize ilginiz için teşekkür ederim.
Merhabalar cevap alamamanızın bana göre 2 nedeni var;seri' Alıntı:slm ben mesaj ve ıletı gonderıyorum ama kımse cevap vermıyoo acaba benım kayıttamı bır sorun bır acıklıga kavusturursanız sevınırım sımdıden tşk .....
http://www.muhabbetkusuureticileri.org/tr/Forum/index.php/topic,3188.0.htmlMustafa HIRKALI' Alıntı:merhaba selahettin abicim ben mustafa işten fırsat buupda yanına gelip tanışamadım abi satılık yavru kuşlarım var ev üretimi yapıyorum yalnız satışa koyduğum ilana resim yükleyemiyorum bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz
Mehmet KIDIR' Alıntı:Bu sorunu resimleyebilirmisiniz. Antivirüs kaynaklı olbilir.
ABİCİM BU SİTEYE BİR TANE İLETİ YAZAMIYORUM ANA SAYFADA KAFAYI YEDİM ARAYA ARAYA BULAMADIM NERDEN İLETİYİ YAZIP İLETİLER SAYFASINDA BENİMDE İLETİM GÖZÜKSÜN İSTİYORUMSelahattin GÜÇLÜ' Alıntı:ahmet salman kardeşim kendimizi tanıtalım sayfasında senin imza kısmına yazdığın kendini tanıtım kısmını topik açarak paylaştım bilgin olsun
alttakı yeşil cizginin içinde beyaz renkle hızlı yanıt yazısı var onu tıkla hızlı cevap yazarsın kanu acmak içinse yukarda forum yazısını tıkla kendinle ilgili konunun içine gir o konunun en altındada yeni konu ac yazar onu tıklaErol SAĞDIÇ' Alıntı:ABİCİM BU SİTEYE BİR TANE İLETİ YAZAMIYORUM ANA SAYFADA KAFAYI YEDİM ARAYA ARAYA BULAMADIM NERDEN İLETİYİ YAZIP İLETİLER SAYFASINDA BENİMDE İLETİM GÖZÜKSÜN İSTİYORUM
Adminastratör düzeltirDewiL' Alıntı:Kendi isimlerimizle üye olmamızı yazmışsınız benim adım soyadımda kişi olduğu için kabul etmedi nick aldım o yüzden sorun oluşturur mu
teşekkür ederim admine nasıl ulaşabilirim ? nicki nedirKarahan UZUN.' Alıntı:AİLEMİZE ÖNCELİKLE HOŞ GELDİNİZ DİLERSENİZ ADMİNE MESAJ ATINIZ YADA ARAYINIZ SONUCTA YABANCI DEĞİL BİZDEN BİRİSELAHATTİN ABİ
![]()