Sitede Sorunlarımız Varsa

buraktalaz

Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
TALAZ
Cemal Bey saolun ilginiz için. Mehmet abi kusura bakma isminizi biliyordum ama neden öyle oldu anlamadım dalgınlık sanırım. Ben arayıp durumu anlatırım müşteri hizmetlerini. Hepimize ilginiz için teşekkür ederim.

seri

Yeni Üyemiz
Adı
ıbrahım
Soyadı
aslan
slm ben mesaj ve ıletı gonderıyorum ama kımse cevap vermıyoo  acaba benım kayıttamı bır sorun bır acıklıga kavusturursanız sevınırım sımdıden tşk .....

shakespeare

Uzman Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
ÇALIŞKAN
seri' Alıntı:
slm ben mesaj ve ıletı gonderıyorum ama kımse cevap vermıyoo  acaba benım kayıttamı bır sorun bır acıklıga kavusturursanız sevınırım sımdıden tşk .....
Merhabalar cevap alamamanızın bana göre 2 nedeni var;
1.Mesaj attığınız kişi veya kişiler online(çevrim içi)değildir.Sitede olunca cevap verirler.
2.Mesaj attığınız kişilerin İmza kısmında 'Özelden kuşlarınızla ilgili mesaj atmayın vs'gibi yazılar yazan arkadaşlarda cevap yazmayabilirler.

babaçi

Takipçi Üyemiz
Adı
Coşkun
Soyadı
TIKIZ
selahattin abi sitemizin mobil versiyonu'nu yapma imkanı varmı? cep telefonundan girenlere büyük kolaylık olur.

Adı
MUSTAFA
Soyadı
HIRKALI
merhaba selahettin abicim ben mustafa işten fırsat buupda yanına gelip tanışamadım abi satılık yavru kuşlarım var ev üretimi yapıyorum yalnız satışa koyduğum ilana resim yükleyemiyorum bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ

r.kars

Üyemiz
Adı
M.Ramazan
Soyadı
Kars
MERHABA BİR ARKADAŞIMIZ KONU AÇDIGINDA O KONUYA GİRİYORUM MESELA;
EN AZ 15 KİŞİ YORUM YAZMIŞ. KONUYU BAŞLATAN ARKADASIN YAZISI EN SONDA TAAA 3.SAYFADA BUNUN EN BAŞTA OLMASI İÇİN NE YAPMAM LAZIM?  NORMALDE KONUYU AÇANIN YAZISI HERZAMAN EN ÜSTTE OLMASI GEREKMİYORMU?

oğuzuzay

Üyemiz
Adı
oğuz
Soyadı
ertürk
merhaba ben satışla ilgili ilan bırakmak istedim ama dosya büyük diye kabul edilmiyor
resimleri iptal ettim ama yine almıyor nedeni nedir

berkansenol

Uzman Üyemiz
Adı
berkan
Soyadı
şenol
Mehmet KIDIR' Alıntı:
Bu sorunu resimleyebilirmisiniz. Antivirüs kaynaklı olbilir.

Mehmet bey siteye giriş yapamıyorsanız  ktunnnel.com diye bir site var oraya girin ve sayfanın aşağısında link yerini göreceksiniz oraya giremediğiniz sitenin linkini yazın. öyle girebilirsiniz.

shartz

Takipçi Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
BOZDOĞAN
selahattin abi merhaba. ismin murat olarak geçiyor. doğrusu mehmet tir. değiştirirseniz sevinirim. hayırlı geceler

vinnirplay

Yeni Üyemiz
Adı
KAMİL
Soyadı
NAYMAN
merhabalar bu arada hayırlı ramazanlar  ben taylosin diye bir ilaç arıyorum bulamadım bir türlü bu ilacı bulabilecegim bir adres bir tlf varsa söylerseniz sevinirim şimdiden teşşekür eddrim...

balikesirli1

Yeni Üyemiz
Adı
erol
Soyadı
sağdıç
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
ahmet salman kardeşim kendimizi tanıtalım sayfasında senin imza kısmına yazdığın kendini tanıtım kısmını topik açarak paylaştım bilgin olsun
  ABİCİM BU SİTEYE BİR TANE İLETİ YAZAMIYORUM ANA SAYFADA KAFAYI YEDİM ARAYA ARAYA BULAMADIM NERDEN İLETİYİ YAZIP İLETİLER SAYFASINDA BENİMDE İLETİM GÖZÜKSÜN İSTİYORUM

motokurye

Takipçi Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
seviş
Erol SAĞDIÇ' Alıntı:
  ABİCİM BU SİTEYE BİR TANE İLETİ YAZAMIYORUM ANA SAYFADA KAFAYI YEDİM ARAYA ARAYA BULAMADIM NERDEN İLETİYİ YAZIP İLETİLER SAYFASINDA BENİMDE İLETİM GÖZÜKSÜN İSTİYORUM
alttakı yeşil cizginin içinde beyaz renkle hızlı yanıt yazısı var onu tıkla hızlı cevap yazarsın kanu acmak içinse yukarda forum yazısını tıkla kendinle ilgili konunun içine gir o konunun en altındada yeni konu ac yazar onu tıkla

DewiL

Üyemiz
Adı
HAKAN
Soyadı
YILDIZ
Kendi isimlerimizle üye olmamızı yazmışsınız benim adım soyadımda kişi olduğu için kabul etmedi nick aldım o yüzden sorun oluşturur mu

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
DewiL' Alıntı:
Kendi isimlerimizle üye olmamızı yazmışsınız benim adım soyadımda kişi olduğu için kabul etmedi nick aldım o yüzden sorun oluşturur mu
Adminastratör düzeltir

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
AİLEMİZE ÖNCELİKLE HOŞ GELDİNİZ  DİLERSENİZ ADMİNE MESAJ ATINIZ YADA ARAYINIZ SONUCTA YABANCI DEĞİL BİZDEN BİRİ :) SELAHATTİN ABİ  :) 

DewiL

Üyemiz
Adı
HAKAN
Soyadı
YILDIZ
Karahan UZUN.' Alıntı:
AİLEMİZE ÖNCELİKLE HOŞ GELDİNİZ  DİLERSENİZ ADMİNE MESAJ ATINIZ YADA ARAYINIZ SONUCTA YABANCI DEĞİL BİZDEN BİRİ :) SELAHATTİN ABİ  :)
teşekkür ederim admine nasıl ulaşabilirim ? nicki nedir