Sizce Bu savaşın galibi kim olur ?

Serdar SÜRKECÜ

Uzman Üyemiz
Adı
Serdar
Soyadı
Sirkeci
Muhabbet üreticisi olarak sultan tarafındayım ama maşallah sultanın rengi ve maskesi çok güzel.

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
  Neden resmi çeken kişi elinden kamerayı bırakıp onları ayırmamış ?
  Yazık..

Birde galipten ziyade insanlık ve doğa sevgisi derin darbeler almış; bu kare de bu çok bariz..

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
İnsanlar bu gibi durumlara seyirci olmayı çok seviyorlar ne yazıkki

vky88

Takipçi Üyemiz
Adı
Volkan Kemal
Soyadı
YALAV
Aman fotografı benim çektiğimi sanıp bana beddua etmeyin bu fotografın dikkatimi çekme sebebi Muhabbet sultanın yakasına yapışmış tıpkı insanlar arasında geçen bir tartışma gibi onuda paylaşmak istedim Çok ağır tepki koymuşsunuz ama ... :'(  Sunum yanlış oldu; Konu başlığı biraz sert kaçtı farkettim .  ;)

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
V.Kemal' Alıntı:
Aman fotografı benim çektiğimi sanıp bana beddua etmeyin bu fotografın dikkatimi çekme sebebi Muhabbet sultanın yakasına yapışmış tıpkı insanlar arasında geçen bir tartışma gibi onuda paylaşmak istedim Çok ağır tepki koymuşsunuz ama ... :'(  Sunum yanlış oldu; Konu başlığı biraz sert kaçtı farkettim .  ;)
senin suçun yok tabiki o resmi kim çekmisse müdahalede bulunmayan kişi tek suçludur bence

ercanyuksel

Takipçi Üyemiz
Adı
ercan
Soyadı
yüksel
biz burda kuşları ne kadar sevdiğimizi nasıl bakacağımızı nasıl seveceğimizi öğreniyoz ve paylaşıyoz böyle bi örüntüde böyle güzel bi site için yanlış çünkü burdaki herkes mu kuşları çok seviyo aileden biri gibi örüyo orda öyle görünce üzülüyolar çok yanlış bişi bu orda onları ayırmak yerine canilik yapıp bide resim ççekip kim kazanır diyon ama şunuda bil orda KİMİN KAZANDIĞI ÖNEMLİ DEĞİL SEN KAYBEDİYORSUN BUNU FARKET :-[ :-[ :-[

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Hayvanları döğüştürüp zevk alanlar insansa, insanlıktan nefret ediyorum.

murat kabayel

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
kabayel
Mehmet Kıdır' Alıntı:
Hayvanları döğüştürüp zevk alanlar insansa, insanlıktan nefret ediyorum.
hayvanları döğüştürüp onların yaralanması veya ölmesinden zevk alanlar insan olamaz.

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
KARDEŞ  SEN MUHABBETÇİ YADA KUŞÇUMUSUNKİ BU FOTOYU KOYMUŞSUN BAKMADIK SAYARAK CEVAP OLSUN DİYE YAZDIM BİRAZ DAHA MERHAMET DİYORUM FOTOYU SEN ÇEKMEMİŞ OLABİLİRSİN AMA KOYMAKLA SUÇA ARTAK OLDUN BURADA 2000 GEÇTİK HAYIRLI İŞLER BİLEN VAR BİLMEYEN VAR