Sizce neden?

mehmet1131

Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
taş
Bir dış bir erkek kuş olarak aldığım kuşlar dan dışı olanı erkeğin üzerine ayak atıyor ve aynı erkek muhabbet kuşu gibi ötüp kur yapıyor ve başını sallıyor bu normal birşey mi merak etim neden böyle yapıyor acaba?

ONUR ÇÖKELEKOĞLU

Uzman Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
ÇÖKELEKOĞLU
Kızgın dişiler bu hareketleri yaparlar normal,bu kuşsa cinsiyeti dişi.Hatta şu anda yanan iki dişim var anne ve 6 aylık kızı aynı hareketler onlardada var damızlık çift erkek almaya vaktim olmadı hayırlısıyla hafta sonu bulucam inşallah.

mehmet1131

Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
taş
Dişi  kuşum çiftleşmek istiyorsa eğer ceresinin kahverengi olması gerekemez mi sizce

hasan4022

Uzman Üyemiz
Adı
HASAN
Soyadı
YILDIZ
tamamen yüzde yüz oranda kahverengi olmak zorunda değil ama kuşunuzun yaşını biliyormusunuz resimde küçük gibi duruyor yada bana öyle geldi

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
hareketler gayet normal muhabbet kuşları birbirleriyle iletişim kurmak için bu tür hareketeler yaparlar, her ayak atması ve kafa sallaması çiftleşeceği anlamına gelmez, gördüğüm kadarıyla kafesiniz çok küçük üretime uygun değil ve kafes düzeniniz yani tüneklerin yerleşimide üretime uygun değil. bu iş sabır işidir kuşları yüksek bir yere asın ve kuşlarla aşırı bir şekilde ilgilenmeyin.

S. Aydoğan ÇOPUR

Uzman Üyemiz
Adı
İBRAHİM
Soyadı
ÇOPUR
Gökhan YILDIZ.' Alıntı:
hareketler gayet normal muhabbet kuşları birbirleriyle iletişim kurmak için bu tür hareketeler yaparlar, her ayak atması ve kafa sallaması çiftleşeceği anlamına gelmez, gördüğüm kadarıyla kafesiniz çok küçük üretime uygun değil ve kafes düzeniniz yani tüneklerin yerleşimide üretime uygun değil. bu iş sabır işidir kuşları yüksek bir yere asın ve kuşlarla aşırı bir şekilde ilgilenmeyin.
+1

mehmet1131

Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
taş
          kuşlarım için en uygun kafes boyutu nedir ve Tünekler nasıl yerleştirilmelidir bilgi verirseniz sevinirim?

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
üretim için ortalama bir kafes 40x40 dır tünekler 2 tane olmalı ve yuvalık deliğine paralel olacak şekilde koymalısının, takta tünek tercih edin tünekler sağlam dursun tüneğin konumu üsteki kırmızı tünek değilde aşağıdaki kırmızı tünek gibi yuvalık değilinin olduğu yere karşılıklı 2 tane koyun