Sonuda bi box yaptım :)

haydar5050

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
ulutuz
Öncelikle herkese hayırlı üretimler. Sonunda planladığım PVC box kafesin iskeletini tamamladım. Gerçekten zor bi iş. Ama kendin yapınca da bi ayrı güzel. 75x35 öntel ölçüleri (seba kafes) derinlik 35 şimdi geriye pleksi korumalar arkalık ve tavalar kaldı onları da tamamlarız İnşallah :) Kendi yapmak isteyen arkadaşlara yardımcı olmaya çalışırım.

kyler

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.hobihanem.com
Adı
M. Yalçın
Soyadı
Yılmaz
Maşallah elinize emeğinize sağlık. Bir kaç şey gözüme çarptı. bunun içinde muhabbetmi farklı bir tür mü besliyeceksiniz ? birde telleri öne doğru neden sıfır yapmadınız ? yemler dökülmemesi için pleksi koyucakmısınız ?

haydar5050

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
ulutuz
Kısmet olursa Jumbo muhabbet besleyeceğim Yalçın bey. Sıfır yapmadım çünkü kanal takıp pleksi yapıcam önüne o boşluk onun için akıllı yemlık de geleceği için o kadar mesafe var önde

haydar5050

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
ulutuz
Ankara'da bulamadım bir arkadaşım İstanbul'dan gönderdi 40 cm e 3.5 m yuvarlak 50 liraya geliyor bir boyu ama daha ucuzu varmış firmayı bulamadım ucuzu da hafif grimsi gibiymiş hurda plastikten yapılıyormuş. Ama sıkıntı kesmesi çok uğraştım. Tezgah testereniz olması lazım.

scdemirbas

Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
can
haydar bu güzel çalışmalarınız için sizi kutluyorum. ıcınde sürülerce yavru almanızı temenni ediyorum. burada kuşlara gönul veren cogu üye  bu sizin yaptığınız box tan yapmak ister. sizden ricalarım var yardımcı olursanız. görüntülü olarak açıklarsanız sevinir. şimdiden teşekkürler. 
1 öncelikle tabakaları nerden aldınız. ulaşabılecegımız telefonlar varmı. bıde gelen urunler nası büyük ve çok yer kaplıyor mu?
2 kesımı nasıl yaptınız. resımlı olarak ne ıle kestıysenız resımlerı de atarsanız sevınırım. çok sağolun...

haydar5050

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
ulutuz
Serkan bey gelen malzeme 3.5 m ve çok yer kaplıyor haliyle kesime gelince tezgah testere harici en güzel demir testeresi ile kesiliyor ve ben öyle kestim. Cetvelle ölçüp çizdim ve o çizgiyi takip edip kestim. Birleşim yerlerini marangozların kullandığı bağlantının plastiğiyle yaptım bulması çok zor genelde demiri var benim aldığım yerde bile sonunu ben aldım. Akfiks hızlı yapıştırıcı kullandım gerekli yerlerde. Şu an müsait bir zamanda kullanılan malzemeleri çekip atarım. Yaparken hiç aklıma gelmedi ,bidahakine artık :) malzemeyi temin konusunda arkadaşım yarımcı oldu direk ben almadım. Onu da biraz araştırın İstanbul'dan başka yerde yok gibi bişey

haydar5050

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
ulutuz
Arkadaşlar soran arkadaşlarım için cevap : parça bağlantılarını t baglantı diye bir parça var marangozların kullandıgı onunla yapabilirsiniz temsili fotosu ben plastigini buldum fakat bununla da yapılabilir

kesilen parçaların agzı da u profil denen malzeme ile kapatıldı zaten pvc yi aldıgınız yerden temin edebilirsiniz.

haydar5050

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
ulutuz
Serkan bey dediğim gibi bana arkadasım aldı gönderdi benim için pimapen dograma yapan bi arkadası fabrikadan almış dediğine göre ben direk almadım şimdi benim için gönderdi bi de sitedekiler için gönder demek abest olur. İstanbulda bikaç fabrika var biri http://www.cbcplastik.com.tr/?/iletisim/ görüşp bilgi alabilirsiniz ben konusmustum burayla ama arkadas gönderince almadım.Bunun gibi firmalar bulabilirsiniz nette

haydar5050

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
ulutuz
Amin Teşekkür ederim Mehmet Bey, Allah herkese Hayırlı üretimler nasip etsin

rebelmummy

Takipçi Üyemiz
Adı
kadir
Soyadı
yiğit
Hayırlı olsun Haydar, güzel olmuş, ellerine sağlık.

haydar5050

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
ulutuz
Kadir ve M.Ali bey güzel dilekleriniz için sağolun .Malzemeyi temin konusunda başımın eti yiyen bi arkadaşım var ona getirtirsem onunla birlikte bikaç arkadaşa daha getirtiyim isteyen var ise paket fiyatı 240 lira olarak alındı kargosu içinde zaten 3.5 m boyu ve 40 cm eni var pakette 5 boy var siz hesaplayın kaç göz çıkar ben yaparım diyen var ise bizim de bir nebze yardımımız dokunsun

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Haydar ULUTUZ' Alıntı:
Kadir ve M.Ali bey güzel dilekleriniz için sağolun .Malzemeyi temin konusunda başımın eti yiyen bi arkadaşım var ona getirtirsem onunla birlikte bikaç arkadaşa daha getirtiyim isteyen var ise paket fiyatı 240 lira olarak alındı kargosu içinde zaten 3.5 m boyu ve 40 cm eni var pakette 5 boy var siz hesaplayın kaç göz çıkar ben yaparım diyen var ise bizim de bir nebze yardımımız dokunsun
alkisd alkisd alkisd alkisd