Standımızı Ziyaret Edenler Arkadaşlar

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Ahmet Ondül-- Yunus Unutur-- Cemal Tanış-- Oğuz Deniz-- Yılmaz Kurşun-- Mehmet Hadra-- Muhlis Abi-- Semih Balcı-- Serkan Küçük-- Eftal Çinkılıç-- Tuncay Çakmak-- Abdullah Halavurt-- Onur Alp Kanatsız-- Nurdahan Demir-- Burak Akdemir-- Recep Abi-- Nöbetçi İbrahim-- Burhan Kadem-- Özgür Ateş-- Ufuk Yalçın-- Eyüp Uyuşuk-- Mustafa Kalafat-- Haşim Demircioğlu-- Rafet Tanış-- Yılmaz Çakmak-- Akkuş Üretim--
İlker Ertürk-- Minür Sezen-- Ali Bey-- Mehmet Günay-- Mehmet Ersöz-- Salim Duruş-- Mustafa Hoca--
Hilmi Akyıldız-- Hasan Karakuş-- Hasan Genç-- Yaşar Karaman-- Hümmet Kemertaş-- Onur Alp-- Yavuz Deniz-- Sinan Bulut-- Yaşar Karabıyık-- Kamil Sargın-- Emine Acar-- Mavi Kuş Kafes-- Mustafa Er-- Ergün Bingüller-- Halit Ergezen-- Yavuz Alptekin-- Ahmet Salman-- Hasan Baytemur--Mustafa Kocakır

Ve İsmini Hatırlayamadığım Ve Yeni Tanıdığım onlarca Arkadaşların Standımızı Ziyarette Bulunmalarından Dolayı Hepsine Ayrı Ayrı Teşekkür Ederim

asersoz

Uzman Üyemiz
Adı
Abdurrahman
Soyadı
Ersöz
ben aranızda olmamadım am katılan arkadaşları cok şanslı buluyorum cok büyük bir alenin içinde olduğum için cok mutluyum

CeMalT

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.Muhabbetkuslari.Org
Adı
CemaL
Soyadı
Tanış
Selahattin abi çalışacak eleman fazlalığı var haberin olsun :) tek kalmadık bilgine :)

Sağ olsun site üyelerimden bir kaçı yardıma gelecek pankart asılımı misafirlerle ilgilenilmesi vs. gibi durumlarda yanımızdalar.