su kontrası plaka fiyatları

taskin90

Üyemiz
Adı
Taşkın
Soyadı
KUZU
üstadlar 10 mm su kontrasından 6 lı box yapmayı dusunuorum ızmırde plaka fıyatlarını bılen varsa yardımcı olabılır mı netten aradım fakat guncel fıyatları bulamadım bılgısı olan var mı ?

Mehmet DEMÜRBÜLEK

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
DEMİRBİLEK
bende merak ediyorum fiyatlarını ben iskenderunda bir yerde buldum 2100mmx1700mm ebatlarında 120 tl dedi fakat 12mm kalınlığında kavak idi ben çam olanını ve 8 yada 10 mm lik kalınlıkta arıyorum satan bilen varsa yardımcı olursa sevinirim ve verdiğim ölçülerde kesip gönderedebilir 21x23  ve 23x27 ölçülerinde bayağı bir lazım su kontrası kesip gönderecek varsa fiyat ta uyarsa alabilirim ama çam olacak

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
arkadaşlar pvc kafesten saşmayın temizliği kolay ucuza imal edersiniz ama fazla uzun zaman kullanamazsınız bir kere alın ömürlük olsun....

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
su kontraplakların da kendi aralarında kalite-kalite çeşitleri var o da fiyatlara yansıyor, sağlam ve sudan etkilenmeyen bir box yapmak istiyorsanız hali ile pahalıya maal olabilir. Hatta pvc kafes daha ucuza maaal edersiniz. Su kontrası yerine eni 40cm olan PVC Dolap Profillerini alın ve kafesinizi kendiniz yapın. 2 yıl önce sormuştum 1 paket pcv dolap profiline 89TL demişlerdi. 1 pakette 5 aded plaka varmış ve birtanesinin boyu 3.5 metreymiş.

muhammed_71

Takipçi Üyemiz
Adı
muhammed
Soyadı
sümercan
5 mm ve ya 8 mm Dekota Pvc den yapabilirsin temizlemesi kolay olur birde pvc folluk veya çam folluk daha iyi olur diye düşünüyorum