gurhun_ayaz
Uzman Üyemiz
- Web sitesi
- www.facebook.com
- Adı
- Gürhun
- Soyadı
- Ayaz
Ben tarçın kullanmıyorum ama kullanmayı düşünüyorum. Ne şekilde kullanıyorsunuz? Gözle görülür değişiklikler yapıyormu?
Teşekkürler cevap için. Yokmu başka kullananlar?yavuz alptekin' Alıntı:BEN ARADA Bİ KULLANIYORUM MAMALARIMA YARIM ÇAY KAŞIĞI KATIYORUM VEDE ÇOK GÜZEL YİYİYORLAR TAVSİYEDE EDERİM
Cinsel teşviki çokmu? Her mama yaptığımda tuzlama koysam olurmu yoksa haftada 1 yeterlimi? Bugün mamaya tuzlama yaptım yediler mamayı. Baya bi lezzette kattı mamaya kokusuyla.. Ben bile yicektimÇetin GÖKMEN' Alıntı:tarçın mamalara tuzlukta serperek verilmeli tarçın içindeki afradizyak sayesinde kuşların cinsel gücünü çoğaltır kokusu sayesinde mamaları daha iştahlı yerler ve ishal kesici özelliği vardır kuşlar belki ilk sefer yadırgaya bilirler ama devamlı verildiğinde inanın kabulleneceklerdir
Yavrusu olanlara hergün verin. Yavrusu olmayanlarada haftada 1 yeterli olur. Tüy dönemleri vs. de ise biraz daha sıklaştırın eşte olmayan kuşların mamalarını. Bide mamanın karbonhidrat, protein ve yağ dengesini ve vereceğiniz miktarı ayarlarsanız birde çifthaneleri geniş tutarsanız yağlanma olasılığı düşük olur. En azından konargadan konargalığa uçabilicek karşılıklı konargalık için alan bırakın.Münah Özoğlu' Alıntı:Çok kuşu olan arkadaşlar mamayı hergün mü veriyorlar.Salmada olan kuşların uçma alanları daha çok olduğu için problem yaratmaz.Ama kafeslerdeki kuşları şişmanlatmaz mı?
Ben haftada bir veriyorum mamayı.Acaba yeterlimidir.
Altlarında yavru olanlara da hergün veriyorum.
Değerli üretici arkadaşların görüşlerini bekliyorum.