TECRÜBE SAHİBİ OLANLAR ! CEVAP BEKLİYORUM.ŞİMDİDEN TŞKKRLER

m.eminolmez

Yeni Üyemiz
Adı
muhammed emin
Soyadı
ölmez
Merhabalar... 3 yaşında erkek bir muhabbet kuşum var. 1.5-2 ay önce yanına 8-9 aylık bir dişi aldım. Erkek çok istekli. fakat dişi kanat çırpıyo gagalamaya çalışıyor genelde. Bazen yakınlaşıyorlar ama pek nadir. Başka dişi alma veya değiştirme şansım yok şuan. Anlaşırlar mı acaba bunlar zamanla. Dişi daha olgunlaşmamış olabilir mi ?

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç
evde 1 çiftle üretim gerçekten zordur. Ayrıca erkegınız 3 yaşında 3 yıldır sizle ilgileniyorsa yeni kuşla esleşmesi cok cok zordur. zamanla sizden de uzaklaşır. Üremeleri cok düşük bi ihtimal

m.eminolmez

Yeni Üyemiz
Adı
muhammed emin
Soyadı
ölmez
Evdeki kuşumuz gayet istekli. dişiyle sürekli ilgilenmeye çalışıyor ama dişi pek pas vermiyor. çoğu zaman kanat flan çırpıyor. arada yakınlaşıyorlar pek nadir o da . zamanla anlaşırlar mı acaba? 1.5 2 ay erken bi zaman mı ? 10 aylık civarı bir dişi olgunlaşmış mıdır ? :)

özcanduman

Site Moderatörü
Adı
Özcan
Soyadı
Duman
Selam..
6 aydan sonra disi hazırdır. .
Evde yetişen kuşlar şımarık olur ancak üç yaşında bir kuş artık eşe gelmezse çatlar zaten..
Bence yapmanız gereken disiyi ayrı kafese koyup erkegide kendi kafesine kapatmak. .dışarı salmayin kesinlikle..
Ikisi yanyana birbirini görecek şekilde dursun kafeslerin telleri degsin birbirine..
Erkeğin kafese yavruluk takin. .yavrulugun deligini diside görsün kendi kafesinden..on beş gün kadar ayrı tutun..sonra sabah erken saatte gün aydinlanirken disiyi erkeğin kafese atın. Kafeste tek tunek olsun..bir saatte eşleşme olmazsa disiyi alın kafesten..bunu bir hafta boyunca süreyi uzatarak deneyin..E vitamini verin..
Inşallah sonuç olumlu olur..