Teşekkür

seranko

Üyemiz
Azgın dişi kuşum cankuşuma erkek bulmak için bu sitede yaptığım çağrılara yanıt veren herkese çok teşekkür ediyorum.. Üretimhanesinin kapılarını bana ve kuşum cankuşa açarak büyük bir misafirperverlik ve dayanışma örneği sergileyen ve kuşumu eşleştiren,bu işi gerçekten profosyonelce yapan değerli üretici hemşehrim Ahmet SALMAN'a ayrıca huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum...Cankuşu Ahmet'in üretimhanesinde 1 aylık bir misafirlikten sonra eşi ile birlikte evime getirdim.. Şükürler olsun (Maşallah diyelim) 1 gün sonra yumurtladı ve halen daha devam ediyor..
Dayanışmanın en güzel örneklerinin yaşandığı ve böylesine güzel ortamların yaşanmasına vesile olduğu için site yönetimine ve değerli üyelerine çok teşekkür ediyorum.
Güzel ve değerli paylaşımlarda bulunmak dileğiyle...
"Bilgi ve mutluluk paylaştıkça artar !..."

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
  CanKuş ve eşine MaşAllah..
  Ahmet (SALMAN) Arkadaşımıza da Tebrikler..

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Hayırlı olsun. Bol yavrular alırsınız inşaallah

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Ahmet salmana yardımlarından dolayı teşekkürler
Ahmet salman bizim sitenin bursa ayağı ve şübesi gibi hizmetlerini sürdürüyor
Hatta bursaya hergidişimizde bizi zorla uludağa çıkartır et yedirir o yüzden Ahmet salmanı severim ::) ::)

Kawasaki

Takipçi Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
Kahraman
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
Ahmet salmana yardımlarından dolayı teşekkürler
Ahmet salman bizim sitenin bursa ayağı ve şübesi gibi hizmetlerini sürdürüyor
Hatta bursaya hergidişimizde bizi zorla uludağa çıkartır et yedirir o yüzden Ahmet salmanı severim ::) ::)
:D

Kawasaki

Takipçi Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
Kahraman
MURAT_' Alıntı:
walla kuş bahanesine ahmet abinin yanınamı gitsek misafirperverliği on numara  :)))
Hayır burada Ahmetin misafirperverligi degil konu aslında kızım sana söylüyorum gelinim sen anla Selahattin abi her gittigi yerde et yemek istiyor o yüzden yazmış öyle  :D

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
ercan beye(seranko)yardımcı olabildiysem ne mutlu bana,inşallah yavrularıda sağlıklı bir şekilde büyürde resimleri bizimle paylaşırsınız,iyi niyet gösteren arkadaşlarımada teşekkür ederim,bu arada bursaya geldiğinizde et yemeye beklerim,ben yiyen insanı severim selahattin abide maşallah çok iştahlı,o yüzden bende selahattin abiyi severim  ;)

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
  Ne kadar güzel, herkes herkesi seviyor. Tam bir sevgi yumağı olduk..

seranko

Üyemiz
Teşekkürler arkadaşlar..
Mutluluk ve paylaşımlarımızın sürekli olması dileğiyle..

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
yavuz alptekin' Alıntı:
hayırlı olsun bol yavru almanızı dilerim,ayrıca ahmet salman kardeşimi tebrik ederim,daha önce bursa ziyaretlerimizde bizede çok yardımcı ve misafirperverliğini gösterdi bizi uludağa çıkartıp tıka basa et,köfte, tavuk yedirdi kendi adıma tekrar tekrar teşekkür eder ve bu davranışın tekkrar tekrar devamını dilerim ;D ;D ;D
nekadar tekrar okadar köfte ;D ;D