ticari üretim

canpasa

Üyemiz
Adı
Ahmet Can
Soyadı
Paşaoğlu
herkese selamlar

150 çift kuşla üretim yapıyorsunuz düşünün. ticari olarak muhabbet kuşu uretiminde damızlık kuşlarınızın çok iri olması iri yavrular vermesini mi veya yerli ufak kuşlar olup ufak ama sağlıklı yavrular vermesinimi tercih edersiniz??
hangisiinin pazarı daha iyidir ??

çetin

Uzman Üyemiz
Adı
Çetin
Soyadı
Gökmen
kuşun iri olması her zaman tercih sebebidir ama jumbo gibi değil o ayrı bir katagori olur yerli ama en iri yerli olması lazım acizane

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
muhabbet yavrularını satarken alıcılar genelde iri yavru tercih edebilirler iri yavru iri kuştan çıkacak diye bir kaide yok ama irsi olarak anne babaya çekebilirler yavruların iri olması birazda ebeveynlerinin bakımıyla ilgili bunuda unutmamak lazım iri yerli kuşlarımız biraz hantal gibiler daha ufak minyon tipli kuşlarımız daha fazla yuvacı olup yavrularına  düşkün olabiliyorlar

mustafa izmirli

Yeni Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
İzmirli
selahhatin agbinin olduğu ortamda fikir beyan etmek saygısılık gibi olmasın ama bizde bir tabir vardır.en iyikuş en iyi yavru bakan kuştur.

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
muhabbet yavrularını satarken alıcılar genelde iri yavru tercih edebilirler iri yavru iri kuştan çıkacak diye bir kaide yok ama irsi olarak anne babaya çekebilirler yavruların iri olması birazda ebeveynlerinin bakımıyla ilgili bunuda unutmamak lazım iri yerli kuşlarımız biraz hantal gibiler daha ufak minyon tipli kuşlarımız daha fazla yuvacı olup yavrularına  düşkün olabiliyorlar
  Selahattin Ustamızın dediği gibi bakımla da ilgili..
35 günlük yavruların Anne-Babalarından daha iri olduğunu gördüm..