TKKKF BİLEZİK AÇILIM BİLGİLERİ

Adı
Hacı Muhiddin
Soyadı
KESKİNKILINÇ
Üretime geçince bunu yapmak isterim Selahhattin abi ama korkudan kuşa zarar veririm diye yapamam

kyler

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.hobihanem.com
Adı
M. Yalçın
Soyadı
Yılmaz
Selahattin abi sen bilirsin. Bunu kaç günlükken yada haftalıkken takmamız en sağlıklısı. Yada bununla ilgili bir video varmıdır elinde ? Saygılar.

BISMARCK

Uzman Üyemiz
Adı
EKREM AYKUT
Soyadı
BAL
Bileziklerden 10 tane kadar da bulunsun maksadı ile temin etmemiz mümkün mü acaba?

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
  Ekrem Derneğe üyeliğin yoksa; yıl başında sipariş vermemişsen..
Elinde fazla bileziği olan bir üretici den 10 tanesini 8-10TL ye satıl alabilirsin..

BISMARCK

Uzman Üyemiz
Adı
EKREM AYKUT
Soyadı
BAL
HasanKARAKUŞ' Alıntı:
SELAHATTİN ABİ BİZE NE ZAMAN BİLEZİK SİPARİŞİ VERİLECEKSE HATIRLATACAK KENDİSİNE BEN DAHA ÖNCE SÖYLEMİŞTİM...
Bu hatırlatmayı Selahattin Bey umarım bir başlık altında yapar.Biz de bileziklerden temin etmiş oluruz böylece.Çok makbule geçer.

civic_22

Üyemiz
Adı
samet
Soyadı
karabacak
abı bu bılezıklerı nasıl temın edılıyor  nasıl bana yardımcı olurmusunuz

aykutsüzer

Uzman Üyemiz
Adı
aykut
Soyadı
süzer
dernek üyeliği ve bilezik temini hakkında geniş kapsamlı bir açıklama yapabilirmisiniz?
elimde jumbo takımlarım var çıkan yavrularıma bilezik takmadım.
kamil sargına sordum derneğe üye olmak lazım dedi.
ne yapmalıyım?

Oğuz Deniz

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.muhabbetkuslari.org
Adı
Oğuz
Soyadı
Deniz
Yapılacak şey çok basit. Önce bir dernek bulacaksınız. Üye olucaksınız. Daha sonra o dernek aracılığıyla tanesi 0.70 kuruş olmak kaydıyla istediğiniz sayıda ( 10-15 tane vereceklerini sanmıyorum ) yaptırıyorsunuz. 1-2-3-4. postalar olmak kaydıyla değişik zamanlarda geliyor. Lakin ilk posta künyelerinin siparişi kasım-aralık aylarında veriliyor sanırım. Ve ocağın başında alınıyor. ( Türkiye finalinde almıştık ) İkinci , üçüncü postalarda belirli aralıklarla alınıyor. Herşey derneğe üye olmakta bitiyor kısacası.