tüy dökümüne girmeyen mubişler

DRAHNALI

Üyemiz
Adı
Muhammet
Soyadı
Işık
tüy dökümüne giremeyen kuşa, nasıl bir tedavi uygulamayı tavsiye edersiniz?

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
tüy değişimini hızlandıran faktörlerden biride sıcak ve loş karanlığında bir yerde kuşunuz daha çabuk tüy değişimine girecektir tabi kuşunuz sağlıklıysa çünkü kendini iyi hisseden sağlıklı kuş tüy değişimine girer

DRAHNALI

Üyemiz
Adı
Muhammet
Soyadı
Işık
abi bunun içi bi ilaç falan varmı? peki kuş çok halsiz kanatlarını açamıyo kafesin  içinde turmanarak geziniyo vücut dengesini sağlayamıyo doğru düzgün...

gurhun_ayaz

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Gürhun
Soyadı
Ayaz
DRAHNALI' Alıntı:
abi bunun içi bi ilaç falan varmı? peki kuş çok halsiz kanatlarını açamıyo kafesin  içinde turmanarak geziniyo vücut dengesini sağlayamıyo doğru düzgün...
Karaciğerde problem olabilir.. Tüye girmeyen hayvanda genelde bi aksaklık vardır.. İç organlarda aksaklık varsada tüye girmesi için değilde problemi bulup ona göre çözüm üret bence. Çevremde hastalığı yüzünden 1-1.5 sene tüye girmeyen kuşlar duydum. Kolay gelsin.

Kuscu_Abi

Yeni Üyemiz
Adı
Kuscu_Abi
Soyadı
Kuscu_Abi1
Arkadaşım bende 16 aylık bir dişi vardı 2 ay öncesine kadar tüy dökümüne girmedi ısı 25 derecede olmasına ragmen sıcaktan rahatsız oldu ama yine tüy dökümüne girmedi sellahatin abinin mama tarifine yakın bir mama yapttım ve yemden cok mamaya yöneltmeye calıştımki nihayetinde başardım yani bende bir kuşun gırtlagı saglam olsun yemede sorun yaşamasın atlatamayacagı bir hastalık yok Tabi gerekli ve yerinde müdahalelerle inşallah atlatırsın dert etme tetbirini al Taktir Allahtan..