ücretsiz kuş sahiplendirme

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
arkadaşlar sahibinden.com sitesinde yayınlanmış 20 ye yakım muhabbet kuşu ilanları var sahiplendirilmek üzere bana biraz tuhaf geldi ama gerçekten hiçbir ücret karşılığı verildiğini dyuyorum alanların olduğunu bu konuda fikriniz nedir? :eek: :eek: :eek: :-\

semihsel

Üyemiz
Adı
Semih
Soyadı
Görcüer
Sahibinden.com kuş köpek kedi gibi evcil hayvanları parayla satma işine izin vermiyor..ilanlar yayınlanmadan sahibinden.com tarafından kontrol edildiği için,ücretsiz sahiplendiriyorum,yanında verdğim hiç bişeye para almyrm gibi şeyler yazıyorlar ilan sahipleri..eğer arasanız görürsüzn kimsenin ücretsiz vermediğni=)

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
bende sizin dediğiniz gibi düşündüm
bir tanesini aradım teli kapalıydı baştan sonra bir daha aradığımda açıktı ama saat geç diye vazgeçtim bende bir arkadaşım anlattı dün eniştem 4 adet aldı falan deyince  olamaz dedim bunda bir iş var neyse ceb teline mesaj attım çünkü sah.com sitesinin mesajlarına ilgi göstermiyorlarmış ama geriye dönüş olmadı zaten 2 günde ilana en son baktığımda 1500 e yakın bakılmıştı çoktan yerini bulmuştur belki sonra düşündüm bu bedava işi beni sıkıyor olmamalı çünkü bizim milletimiz bugün bedava verir kuşu yarın öbür gün seni biryerde gördüğünde kuş ister bir beklentisi olur yada sen birine kuş satmaya kalktığında abuk sabuk konuşur dedim hiç keyfimi bozmayayım bulaşmayım bu bedava sirke muhabbetine param varsa alırım olduğu kadar yoksada kalır kalacağı kadar hepinize saygı duyarım kusra bakmayın uzun oldu okuyana ilgili lana ayrıca teşekkürler

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Bakanlık tarafından ücretli satış ilanları yasaklandığı için sahibinden.com da öyle bir uygulamaya başladı