Üretici Bilgilendirme Semineri resimleri

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Düzenlediğimiz Üretici Bilgilendirme Seminerine takriben 70 arkadaşımız katılmıştır seminer çok güzel ve verimli geçmiştir seminerimize istanbul dahil sivas,izmir,bursa,kastamonu daha birçok ilden katılımlar olmuştur.seminere katılan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum

[smg id=1131]
[smg id=1142]
[smg id=1143]
[smg id=1144]
[smg id=1145]
[smg id=1146]
[smg id=1147]
[smg id=1148]
[smg id=1149]
[smg id=1141]
[smg id=1151]
[smg id=1152]
[smg id=1153]
[smg id=1150]
[smg id=1132]
[smg id=1133]
[smg id=1134]
[smg id=1135]
[smg id=1136]
[smg id=1137]
[smg id=1138]
[smg id=1139]
[smg id=1140]
[smg id=1154]

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM
Gelenden gelemeyenden orada olup da saatlerce bizi dinleme zahmetine giren tüm ureticilerimizden Allah c.c razı olsun hepinizden...

gökay tatar

Uzman Üyemiz
Adı
gökay
Soyadı
TATAR
ortamda bulunmayı çok istedim ama olmadı sağlık olsun inşallah bir daha ki sefere olursa tabi :D

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
Bilal ERDEM' Alıntı:
Gelenden gelemeyenden orada olup da saatlerce bizi dinleme zahmetine giren tüm ureticilerimizden Allah c.c razı olsun hepinizden...
asıl biz sana teşekkür ederiz bilal bey allah razı olsun çok değerli bilğiler verdiniz teşekkür ederim tüm katılan  arkadaşlar adına posta edresinizi bana mail atarsanız kargo ile dvd yollarım ... thumbsupbo thumbsupbo thumbsupbo

jesstr

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.gkkyd.com
Adı
Özkan
Soyadı
Göktuna
Gelmeyi çok istiyordum fakat babaanemi kaybettiğim için gelemedim artık bir dahaki sefere olursa kısmetse gelicem, bu arada Selahattin abi yine yakmış mangalı yapmış yapacağını :) herkese afiyet olsun.

sehzade42

Uzman Üyemiz
Adı
Osman Sami
Soyadı
ŞEN
Gerçekten çok faydalı bir seminerdi.. Başta başkanımız Selahattin abi ve Bilal hocamız olmak üzere emeği geçen herkesten Allah (cc) razı olsun..Bir başka etkinlikte görüşmek dileğiyle...

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Böyle bir aile ortamında olmaktan gerçekten çok mutlu oldum. Bir oda dolusu ilgisi kuşlar olan insan kendilerine bilgi katmaya gelmişler. Arada yapılan istişareler ve bu işi yıllardır yapan kendini ispatlamış bilgi yüklü kişilerden altın öğütler almak benim için son derece değerli ve bulunmaz katkılardı.

Muhabbetçiler, kanaryacılar, papağan üreten, doğa kuşları üreten, finch türleri üreten hep oradaydı çok dolu bir ortamdı. Bir kartal üreten yoktu herhalde :)

Bilal Beyin azminede şapka çıkartmamak mümkün değil. 5-6 saat boyunca idealist bir şekilde bilgilerini tek tek aktarmak için üşenmeden anlattı. Ben yoruldum desem yeri var. Sanırım bir yerlerden eğitimci damarı da var. :)

İkram yapmak için kendini parçalayan başta Selahattin Abiye ve bu orgonizasyonu düzenleyen tüm ekibe, anlatana, dinleyene, eli emeği geçen herkeze, tüm akıl fikir veren abilerimize, ve bu işe gönül vermiş tüm katılımcılara teşekkürler ve  Allah Razı Olsun.

Yalnız çok şaşırdım. Papağan, doğa kuşu, york vb kanaryaları bile üreten varmış. Ancak paylaşımda bulunulmadığından ne o güzel york kanaryaları, nede papağanları hiç göremedik, İnşallah paylaşımda daha çok bulunurlarda bizlerde Güzel TÜRKİYEMİZ nerele gelmiş diye sevinir zevkle, hayranlıkla resimleri izleriz.
İnşallah bundan sonra paylaşımlar daha artar, çünkü bizim gibi imkanı olmayıp b kuşlara meraklı olan insanların resimlerden başka görecek, anlayacak, ümitlenecek başka yer ve imkan yok.

Herkeze teşekkürler.

DEDE

Takipçi Üyemiz
Adı
ERSİN
Soyadı
DEDE
Elinize dilinize yüreğinize sağlık.Kastamonudan gelen hemşerilerimi merak ettim.

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Özkan GÖKTUNA' Alıntı:
Gelmeyi çok istiyordum fakat babaanemi kaybettiğim için gelemedim artık bir dahaki sefere olursa kısmetse gelicem, bu arada Selahattin abi yine yakmış mangalı yapmış yapacağını :) herkese afiyet olsun.
Başınız sağolsun.

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Çok güzel kareler.Emeği geçen herkesten Allah razı olsun.Orda olmak isterdim.Slm

orhankupeli

Takipçi Üyemiz
Adı
orhan
Soyadı
küpeli
çok güzel ve sıcak gorunen bır kare  emegı gecen herkesten allah razı olsun  orada olmayı  cok ıstıyordum kacırılmaması gereken bır fırsattı  fakat  son dakka  golunu  hastanede  attık maalesef  hastamızın olması sebebıyle orda  bulunamadık saglık olsun ınsallah bır dahakı sefere

mavigemi

Uzman Üyemiz
Adı
Emrah
Soyadı
MUSAYIN
Emeği geçen herkesten Allah razı olsun.Kendi adıma çok faydalı bir seminer oldu.Bildiğimizi sanıpta yanlış yaptığımız veya bilmediğimiz ne çok şey varmış oysa.Bu seminer görüntülerini sitemizde yayınlandıktan sonra herkesin tekrar tekrar izlemesinin faydalı olacağını düşünüyorum.

dokumacı

Üyemiz
Adı
hasan
Soyadı
altinigne
Öncesinde ve pazar günü bizleri misafir etmek için çalışan tüm arkadaşlara başta Başkanımız ve Bilal kardeşimiz olmak üzere  teşekkür ederim.İstifade ettiğimiz bir seminer oldu.Böyle bir hafta sonu organizasyonu' nu BURSA daki üyelerimiz olarak gerçekleştirmek istediğimizi de bir yere not almanızı rica ederim,sayın başkanım.Tekrar teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.

moordek

Takipçi Üyemiz
Adı
Barış
Soyadı
Özdemir
tek kelimeyle süperdi..ameği geçen herkese teşekkür ederim..bu bilgilerle bilgilerimizi 1 gömlek daha yukarı çıkardı...bilgilerin için teşekkürler bilal abi..göstermiş olduğun ilgiden dolayı selahattin abiye teşekkür ederim..

erhankiret

Uzman Üyemiz
Adı
erhan
Soyadı
kiret
çok güzel bir gündü bir çok değerli bilgi öğrenmiş olduk başta bilal abi ve selahattin abi olmak üzere emeği geçen herkeze çok teşekkürler.dönüş yolunda mudanya iskelesinden eve kadar beni getiren barış özdemir abimede ayrıca teşekkür ederim :D