+1İsmail GÜZEL' Alıntı:30 takim tam calissa ve irkina gore dersek
30x3 yavru x ırk fiyati = kazanc
30 x yem masrafı= gider
kazanc - gider - diger giderler (su elektrik kira falan filan) = ? hesabın
Ahmet TATLIPINAR' Alıntı:bu işe yalnız para kazanmak için başlıyorsanız bence hiç başlamayın derim bir gün eninde sonunda kuşlarla ilgilenmek yorucu gelir bırakırsınız bu işde başarı için kuşları sevmek şart bir üretimhanenin tam rayına oturması için en az bir kış geçirmesi lazım buda nerden baksanız 1 sene demek 1 seneden önce para kazanmayı beklemeyin zaten siz başlamadan kazanç hesabına başlamışsınız yanlış bence
Erhan ÖZGÜR' Alıntı:ha bugün ha yarın derken 2 sene oldu metelik kazanamadım bu işten hep içerdeyim,ama bu güzel bir hobi tavsiye ederim,para kazanmaya gelince çok bi para kazanılabileceğini düşünmüyorum bu hobiden,evdeki hesap çarşıya uymuyor.
çok güzel özetlemişsin ağzına sağlıkÖzgür DEMİRBAŞ' Alıntı:şöyle diyeyim girdiler önemli yoksa 1 kuşta kar getirir. sizin beklentiniz nedir o önemli. tuttuğunuz yerin kirası, ısıtması yada soğutması vs kuş sayınıza paralel olarak artmayacak yada azalmayacak dolayısıyla ne kadar kuş o kadar iyi. 30 çift kuş gerçekten verimliyse kar edebilirsiniz. ancak her şey beklendiği gibi olmuyor. beklentinizi düşük tutun hatta en minimuma indirin ki sonu hüsran olmasın. Kimisi yavrusunu öldürür. kimisi boş yumurta yapar. eğer amacınız bu işten hayatınızı kazanmaksa daha profesyonelce yapmak, en az 100 çift ile başlayıp kardan ziyade çift sayısını arttırmak mantığıyla yapmanız gerekiyor. Yoksa inanın bana haydan gelen huya gidiyor. Bakıyorum her önüne gelen üretimhane kuracağım diyor bizde onlardan biriydik bir zamanlar hiç hesapmakinasındaki gibi değil. 30 çiftim olsa 5 yavru verse şunu yapsa şöyle olsa şu kadar para kalır şu olur. öyle değil işte.. Artı açık konuşacağım 30 çiftten kazanacağınız parayı verdiğiniz emeğin 3te1iyle başka şekilde kazanabilirsiniz. her gün bok temizlemek o kadar kolay değil. bunu yapmazsanızda kendinize gol atar satacağım dediğiniz kuşları çöpe atarsınız.
Hilmi AKYILDIZ' Alıntı:Allah ne verdiyse