Üretimhane metrekaresi

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
arkadaşlar  kuş veya çift sayısına göre  üretimhane kaç metrekare olmalı

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
hilmi akyldız' Alıntı:
mesela kendi üretimhanemden bahsedeyim 80 metrekareye 4 lü bloklar halinde koridorlu koridor genişliği 180 cm olmak üzere gayet ferah 300 adet kafesle gayet sağlıklı üretim yapılabilir - ayrıyeten bir önceki üretimhanemde 70 metrekare orayada kafes ölçüleri aynı olmak üzere 200 adet kafes ile birlikte ayrıyeten  120x200 ölçülerinde 5 adet salmayı rahat bir şekilde sığdırdım

çetin

Uzman Üyemiz
Adı
Çetin
Soyadı
Gökmen
bence o üretimhanenin metrekaresi değilde havalandırma şartlarıyla ilgili 100 çift için havalandırmasız 150 metrekare olacağına sağlam havalandırılmış 30 metrekare daha iyi olur

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
Çetin GÖKMEN' Alıntı:
bence o üretimhanenin metrekaresi değilde havalandırma şartlarıyla ilgili 100 çift için havalandırmasız 150 metrekare olacağına sağlam havalandırılmış 30 metrekare daha iyi olur
çetine katılıyorum

radter

Üyemiz
hilmi akyldız' Alıntı:
Hilmi bey bende üretim hane alan hesaplamasıyla ilgili program vardı bilgisayarda bula bilirsem hotmailinizden size yollarım. siteyede eklemek isterim ama nasıl yapılacağını bilimiyorum eğer siteye eklemek mümkünse ve nasıl olacağını bilen varsa söylesin siteye ekleyim diğer arkadaşlarda faydalansın.

ulas

Üyemiz
Adı
ulaş
Soyadı
inan
BENCE METRE Kareden cok metre küp pü yani litre yada ton cinsinden hava miktarı daha önemli örneğin benm 2 üretim hanem  var ikiside aynı metre kare fakat son uretim hanem daha yuksek hava miktarı daha fazla o yuzden 2, üretimhanemde daha saglıklı uretim yapmaktayım:D