blackdevil41
Uzman Üyemiz
arkadaşlar kuş veya çift sayısına göre üretimhane kaç metrekare olmalı
mesela kendi üretimhanemden bahsedeyim 80 metrekareye 4 lü bloklar halinde koridorlu koridor genişliği 180 cm olmak üzere gayet ferah 300 adet kafesle gayet sağlıklı üretim yapılabilir - ayrıyeten bir önceki üretimhanemde 70 metrekare orayada kafes ölçüleri aynı olmak üzere 200 adet kafes ile birlikte ayrıyeten 120x200 ölçülerinde 5 adet salmayı rahat bir şekilde sığdırdımhilmi akyldız' Alıntı:arkadaşlar kuş veya çift sayısına göre üretimhane kaç metrekare olmalı
çetine katılıyorumÇetin GÖKMEN' Alıntı:bence o üretimhanenin metrekaresi değilde havalandırma şartlarıyla ilgili 100 çift için havalandırmasız 150 metrekare olacağına sağlam havalandırılmış 30 metrekare daha iyi olur
Hilmi bey bende üretim hane alan hesaplamasıyla ilgili program vardı bilgisayarda bula bilirsem hotmailinizden size yollarım. siteyede eklemek isterim ama nasıl yapılacağını bilimiyorum eğer siteye eklemek mümkünse ve nasıl olacağını bilen varsa söylesin siteye ekleyim diğer arkadaşlarda faydalansın.hilmi akyldız' Alıntı:arkadaşlar kuş veya çift sayısına göre üretimhane kaç metrekare olmalı