ÜRETİMHANE OLMA YOLUNDA

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
Herkese iyi akşamlar.Öncelikle kurban bayramının tüm islam alemine hayırlı olmasını dilerim.Buraya üye olalı bir kaç hafta oldu.Kuşlarımdam 2 dişi yumurtladı.3-4 dişide yakında yumurtlayacak.Acemice hazırlamış olduğum üretimhane olma yolundaki sistemimin resimlerini sizlerle paylaşmak istedim.

Arkadaşlar umarım acemice kurmuş olduğum sistemi beğenirsiniz.Acemice diyorum çünkü bu benim ilk deneyimim ve kimseden yardım almadım.İnşallah yüzümün akıyla çıkarım.

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Mustafa Bey, güzel bir iş çıkarmışsınız. 1 tane problem değil ama olabilecek bir şey var, kafese yuvaları taktığınız çivileri biraz daha eğerseniz iyi olur. Korkma, sıçrama durumlarında kazaya sebebiyet verebilir. Sularınızda çok koyu geldi, içerisinde ne var acaba? onun dışında mükemmel bir üretimhane. Kutluyorum sizi.

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Ben hiç bir Acemilik göremedim..
    Hayırlı olsun Mustafa Bey; Kuşlarınızda seçmece MaşAllah..
    Dilerim tez zamanda boy boy yavruları olur..

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
Arkadaşlar çok özür dilerim.Konuyu açtıktan sonra dışarı çıkmak zorunda kaldım.Eve yeni döndüm.Hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.Suluklarda vitamin-mineral karışımı vardı rengi onun için koyu idi.Yuvalara çaktığım çiviler bir kaç tanesinde dışarı doğru açık.Bende sonradan farkettim ama düzeltirim.

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
Teşekkürler Ahmet kardeşim.Şu an elimde 25 takım var.ALLAH kısmet ederse hedefim bir yıl sonra 100 takıma ulaşmak.ALLAH utandırmasın.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Hayırlı olsun. Herşey gönlünüzce olur inşaallah

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
mustafa karaeli' Alıntı:
Yavuz bana darı kuşları yağlandırır kullanma demişlerdi o yüzden kullanmıyordum.
Rasyon yapsan iyi olur, oranları sitede vardı. Alıştılarsa darı zor gelebilir. ilk başlarda çok zorlanırsın.

enginersin

Uzman Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
ersin
gerçekten süper bir üretimhane olmuş ben birşey öğrenmek istiyorum kafesleriniz sanırım 40x40 o kafeslerden bende almak istiyorum uygun fiyata nerden bulabileceğim konusunda bilgi verebilecek varmı hayırlı üretimler

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
MAŞALLAH GÜZEL ÜRETİMHANE YALNIZ BENCE KAFES ARALARINA DOLAP ARKALIGI KESTİRSEN KAFESLERDEN BİRBİRİNE TOZ YEM DÜŞMESİNİ ENGELLERSİN İYİ KÖTÜ