Üretimhane senelik genel temizliği

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Arkadaşlar 1. üretimhanemdeki kuşlarımı 2. üretimhaneme taşıdıktan sonra boşalan üretihanedeki kafeslerin,ekipmanların,yemliklerin,suluklsrın,tüneklerin hertarafın kompresör ve hava tabancasıyla ilaçlayıp dezenfektan yapma çalışmaları

kyler

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.hobihanem.com
Adı
M. Yalçın
Soyadı
Yılmaz
Herhalde kuş beslemenin en kötü tarafıda bu olsa grek:) Ben 10 kafesi 15 günde bir yıkıyorm yoruluyorum senin işin daha zor abi. Gerçekten yahya bey'in dediği gibi Allah kolaylık versin.

kyler

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.hobihanem.com
Adı
M. Yalçın
Soyadı
Yılmaz
Abi bu kadar olmasada yine nerden baksan bi 50 - 100 takımlık üretimhanem olsa başka ne isterimki. yada güzel kuşlarım iyi kuşlarım olsun 20 - 30 çift de yeter bana onları çoğaltmak bakmak wala çok güzel ya her insan yapamaz bu işi. önce sevmek gerekiyor.

davut koç

Üyemiz
Adı
Davut
Soyadı
Koç
selahattin abi kuş sevgisi insana  herşeyi yaptırıyo tuhaf bir sevgi temizliğin çok detaylı tebrikler abi

imrunlu

Uzman Üyemiz
Adı
Hasan
Soyadı
Karakuş
selahattin abi senin yaptıklarını görünce gerçekten  türkiyede senden başka üretimci tanımam diyorum gerçekten hakkını veriyosun yaptıgın iişin  diger üretimcileri gördügümde ben dahil kendimi üretici olarak görmüyorum acık bir dille söylüyorum bu alemde bu camiada teksin ....

Adı
Hacı Muhiddin
Soyadı
KESKİNKILINÇ
Neden gizliler abi neden kuşlarını birileri görür calınır diyemi yoksa zaman bulamıyıp nete giremiyenlermi !!! ???????

Adı
Hacı Muhiddin
Soyadı
KESKİNKILINÇ
kısaca hem aynı ortam söyle diye biliriz evden işe işten eve böyle zaman geçirme nette kim uğrasır muhabbetkuşu ile yalan dolan kısca ön yargılı oldukları için gibi ozmn =)

DRAHNALI

Üyemiz
Adı
Muhammet
Soyadı
Işık
abi sen hakikaten büyük ustasın bu sitede bende dahil senin eğitimine ihtiyacımız var valla açıkcası senden incelikler hakkında ders almak isterim çünkü buişi ehliyle yapmayı çok istiyorum çünkü onları seviyorum.