ÜRETİMHANE YAPIM AŞAMALARI AYDIN -MERKEZ

mus elalan

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
elarlsan
Kendimize ait evin terasında ( üstü sonradan kapatılmış teras ) her aşamasında el emeğimiz bulunan acele etmeden ve hala yapımına devam ettiğimiz 6 metrekarelik üretimhanemizin ( toplam 24 çift kapasite ) fotoğraflarını bu konu üzerinden sizlerle de paylaşmak istedim. Foto muhabiri bulamadık az foto oldu sonradan bizde üzüldük hatıralar güzel şeyler zamanı geriye alabildiğimiz dondurulmuş kareler. :(Dükkan mı teras mı diye uzun süre düşündükten sonra nihayet başladık önce teras sonra inşallah daha da büyürüz . Bu arada kafeslerin yaptırdığım SEBA Kafes Serkan Navruz Bey'e çok teşekkür ederim tekrar tekrar. Fotoların devamı gelecek...

devamı gelecek henüz eksiklerimiz var fotolardan da anlaşılır bu yola layıkıyla baş koymuş herkese saygılarımı sunarım...

mus elalan

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
elarlsan
Ahmet TOPRAK' Alıntı:
harika olmuş kafes ölçüleri nedir
Hamza KARAKUŞ' Alıntı:
maşallah güzel oluyor..
Çok teşekkürler kafes ölçüleri

Genişlik            53 cm

Yükseklik          37 cm

Derinlik            30 cm

Isıtıcımız 1000 w airelec konvektör ısıtıcı fransız malı 300 tl fiyatı tahminim faturadan bu fiyatın karşılığını alacaz. Kafes sehpalarımız boyandı salmanın olduğu yüksekliğe çıkacaklar ayrıca. Hava temizleme bahçıvan tek yönlü 30 tl Hava temizle aion sinbo 110 tl nem makinası sinbo 5 lt 59 tl' den aldım bunlarıda. Birde sinbo el süpürgesi ayrıca ucuna yerler içinde aparatı var o da 59 tl şimdilik böyle.

mus elalan

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
elarlsan
Demir işlerini yapan arkadaşım İbrahim ERİKLİ fotoğraftaki ve kestaneleri hazırlayan anneme çok çok teşekkür ederim  :D gıda desteği olmadan mesaiden sonra terasta çalışmak zor oluyo  :D Tabikide baş müteahhit BABAM elektrik işlerinde Eniştem yalıtım ve dekorasyon işlerinde ben bulundum.
Aydın Merkez'de Jeotermal Enerji Sektöründe öncü bir firmada basın ve halkla ilişkiler temsilcisi yönetim kurulu başkanı asistanıyım aynı zamanda arta kalan zamanlarım da bu hobiye baş koyduk...

mus elalan

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
elarlsan
Tahir ÖZSOY' Alıntı:
harika görünüyor herşey.. hayırlı üretimler şimdiden :D
Erçin ÖZKAN' Alıntı:
Teşekkürler ...
Elbetde hiç kimse hiç birşey kusursuz değildir akıl akıldan üstündür. Bu nedenle gözünüze çarpan noktalarıda söylerseniz düzenlemesini en başta yapmak isterim...

sehzade42

Uzman Üyemiz
Adı
Osman Sami
Soyadı
ŞEN
Maşallah ellerinize sağlık.. Emeklerinizin karşılığını tez zamanda almanız dileğiyle  ;)

mus elalan

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
elarlsan
O.Sami ŞEN' Alıntı:
Maşallah ellerinize sağlık.. Emeklerinizin karşılığını tez zamanda almanız dileğiyle  ;)
Çok sağolun inşallah.. Elimde iyi bakıcı 3 çiftim ve bunlardan aldığım kendi üretimim 13 yavrum var. şimdi sıra iyi kana sahip eşler oluşturmakta inşallah.

Mehmet KILINÇ

Takipçi Üyemiz
Adı
mehmet ali
Soyadı
kılınç
Hayırlı üretimler, her şey gönlünüzce olsun.

Duvara çektiğiniz (1. ve 2. resim) köpük mü?

kyler

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.hobihanem.com
Adı
M. Yalçın
Soyadı
Yılmaz
Maşallah güzel bir yer yapmışsınız.  Güle güle bol yavrular almanız dileğimle. Benim nacizhane fikrim keşke kafeslerinde altlarında ortadaki salma gibi ayak olsa idi. Hem kuşlar biraz yüksekde olurdu bana göre yumurta performansını arttırır hemde temizleme açısından güzel olurdu. İmkanınız var ise kafeslerin 4 köşesine atak koydurabilirseniz gerçekten güzel olur. Hemde çok fazla eğil kalk yapmamış olursunuz diye düşünüyorum. Saygılarımla.

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
çok güzel olmuş hayırlı olsun kafeslerde ızgara olsa daha iyi olurmuş