Üretimhanemin videosu

Mustafa AÇKI

Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Açkı
allah nazardan saklasın ama şunu belirtmeliyim bu yeri canlı gözle görmek bir ayrıcalıktır ben bu zevki defalarca yaşayanlardanım her seferindede güler tüzle karşıladıgın için teşekkürler selahattin abi

kral_afat

Uzman Üyemiz
Adı
SemiH
Soyadı
AYTEKİN
Hey maşşallah allah nazardan saklasın çok güzel abi ellerine emeğine sağlık inşallah allah bizede nasip eder.Kolay iş olmassa gerek yoruyon  mu abi?

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
arkadaşlar inanırmısınız bazen 1 bazende günde 2 kişi tanımadığım kişiler arayıp tebrik ediyorlar ve bazılarıda sitemize üye olan arkadaşlarımız iyikide diyorum böyle bir üretimhane yapıp arkadaşlarımın iltifatı almak güzel bir duygu hani bazende koltuklarım kabarmıyo değil yani bir adet gülücük yazdım GÜLÜCÜK

hicrettaylan

Üyemiz
Adı
Hicret Taylan
Soyadı
ÇAKMAKCI
Çok büyük emekler verilerek hazırlanmış muhteşem bir yer olmuş.Allah nazardan korusun oradaki mubişleri hayalimde böyle bir yapmak var ama nerdeeee.Böyle yerleri görmek bile içimi kıpırtatıyor.Maşşallah yüzbinkere maşşallah.

vky88

Takipçi Üyemiz
Adı
Volkan Kemal
Soyadı
YALAV
Selahattin abi Kafeslere taktığın mandallar neyi sembolize ediyor önce kafes kapağını tutsun diyedir herhalde dedim kendi kendime sonra bazı kafeslerde 5-6 mandalın yanyana takıldığını gördüm merak ettm :)