Üretimhanemizden Görüntüler..

Sencer Ötan

Takipçi Üyemiz
Adı
Sencer
Soyadı
Öztan
Çok büyükmüş üretimhaneniz ben olsam herşeyi karıştırırdım başarılarınızın devamını dilerim.

emrah33

Üyemiz
Adı
Emrah
Soyadı
IŞIK
Maşallah çok güzel bir yer olmuş sağlıklı üretimler olsun.

ozeldemirler

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
DEMİR
Maşallah Sağlıklı üretimler diliyorum dün facebooktaki fotoları inceledim onlarıda çok beyendim verim açısından salmadamı daha iyi verim alıyorsunuz yoksa kafestemi?. (Not: Yeni üretime başlamış bir kardeşinizim.)

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
Nurdoğan kardeşim maşallahınız var bakıyorum sizde büyük oynayanlardansınız.Kaç çift kuşunuz var ?

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Maşaallah. Bol verimli bir sezon geçirmenizi dilerim

E

elaziz2316

Guest
    Hayırlı üretimler olur inşallah Nurdoğan bey. Yalnız ben bişi merak ettim. Box kafeslerinizin bazılarının yuvalıklarını kafesin içine koymuşsunuz.
-Bu kafesin içini daraltmıyor mu?
-Yuva kontrolü zor olmuyor mu?
    Ya da özel bir sebebi varsa paylaşırsanız memnun olurum. Teşekkürler.

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Gözümüz-Gönlümüz açıldı; Paylaşımınızdan dolayı Teşekkürler Nurdoğan bey..

Nurdogan.Demir

Yeni Üyemiz
Adı
Nurdoğan
Soyadı
DEMİR
ozeldemirler' Alıntı:
Maşallah Sağlıklı üretimler diliyorum dün facebooktaki fotoları inceledim onlarıda çok beyendim verim açısından salmadamı daha iyi verim alıyorsunuz yoksa kafestemi?. (Not: Yeni üretime başlamış bir kardeşinizim.)
Teşekkür ederim. Sorunuza şöyle cevap veriyim. Bana soracak olursanız üretim için ikisi de  gerekli ve birbirine paralel sistemlerdir. Salma daha basit, bakımı daha kolay, çiftleşme daha hızlı fakat içinde hırçın kuşlar olma ihtimali olduğu için  çok dikkat edilmesi gerekir. Bunlar takip edilip kafes sistemine alınıp orada üretimi yapılmalı. Aksi taktirde salmada çıkan diğer eşlerin yavrularına saldırmaları söz konusu. O yüzden ikisi birbirine paralel olmalı ki verimi daha güzel olsun.

Nurdogan.Demir

Yeni Üyemiz
Adı
Nurdoğan
Soyadı
DEMİR
mustafa karaeli' Alıntı:
Nurdoğan kardeşim maşallahınız var bakıyorum sizde büyük oynayanlardansınız.Kaç çift kuşunuz var ?
Teşekkürler sağolun. Çift bazında hazır üretimde 300çift civarında damızlık mevcuttur. Büyük oynama gibi bir lüksüm yok ailece bakabildiğimiz kadarını bakmaya çalışıyoruz

Nurdogan.Demir

Yeni Üyemiz
Adı
Nurdoğan
Soyadı
DEMİR
Ahmet SALMAN' Alıntı:
maşallah geniş kapsamlı üretimhane allah arttırsın,yanlız düzen ve kafes temizlikleri pek hoşuma gitmedi
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Fakat temizlik ve düzen konusunda hoşunuza gitmeyen şekli açıklarsanız biz de ona göre eksiklerimizi gidermeye çalışırız.