Teşekkür ederim. Sorunuza şöyle cevap veriyim. Bana soracak olursanız üretim için ikisi de gerekli ve birbirine paralel sistemlerdir. Salma daha basit, bakımı daha kolay, çiftleşme daha hızlı fakat içinde hırçın kuşlar olma ihtimali olduğu için çok dikkat edilmesi gerekir. Bunlar takip edilip kafes sistemine alınıp orada üretimi yapılmalı. Aksi taktirde salmada çıkan diğer eşlerin yavrularına saldırmaları söz konusu. O yüzden ikisi birbirine paralel olmalı ki verimi daha güzel olsun.ozeldemirler' Alıntı:Maşallah Sağlıklı üretimler diliyorum dün facebooktaki fotoları inceledim onlarıda çok beyendim verim açısından salmadamı daha iyi verim alıyorsunuz yoksa kafestemi?. (Not: Yeni üretime başlamış bir kardeşinizim.)
Teşekkürler sağolun. Çift bazında hazır üretimde 300çift civarında damızlık mevcuttur. Büyük oynama gibi bir lüksüm yok ailece bakabildiğimiz kadarını bakmaya çalışıyoruzmustafa karaeli' Alıntı:Nurdoğan kardeşim maşallahınız var bakıyorum sizde büyük oynayanlardansınız.Kaç çift kuşunuz var ?
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Fakat temizlik ve düzen konusunda hoşunuza gitmeyen şekli açıklarsanız biz de ona göre eksiklerimizi gidermeye çalışırız.Ahmet SALMAN' Alıntı:maşallah geniş kapsamlı üretimhane allah arttırsın,yanlız düzen ve kafes temizlikleri pek hoşuma gitmedi