mehmet geçmiş olsun yeşillikle, mamayı kesmende fayda var yemlerin karışımıda aspur ağırlıklı olsunMehmet Kıdır' Alıntı:Arkadaşlar Merhaba,
Acaba virüsten kaynaklanan ishalli durumlarda da mama ve yeşilliği kesmemiz gerekirmi?
Selahattin abinin tarifini verdiği kek tarifiydi. Rondodan geçirdim attım dolaba, Buzdolabından çıkarıp nemlendirip verecektim. Keşke derin dondurucuya atsaydım.Çetin GÖKMEN' Alıntı:bir hafta bekledi derken yumurta ve havuç katılmışmıydı anlamadım
bence buz tutup sonradan çözülmesi bile iyi olmaz en iyisi günlük yapmakMehmet Kıdır' Alıntı:Selahattin abinin tarifini verdiği kek tarifiydi. Rondodan geçirdim attım dolaba, Buzdolabından çıkarıp nemlendirip verecektim. Keşke derin dondurucuya atsaydım.Çetin GÖKMEN' Alıntı:bir hafta bekledi derken yumurta ve havuç katılmışmıydı anlamadım
Evet abi dediğin gibi kek hariç diğer malzemeleri günlük yapacaktım. Eleye eleye bu kaldı. Şimdi kestim mamalarını düzelme var genelinde. Toplam 3 tanesini kaybettim, 2 si ishalden, biri de ters bir köşeye sıkıştı herhalde, kan kaybından gitti. Cmt. pz. santim santim arama yapacağım.Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:Mehmet eğer kek yapıp kuruttuysan onun mahsuru yok
eğerki haşlanmış yumurta ve havuç türü mlz katıp bekletme yaptıysan o mahsurlu mamalarımızı günlük yapıp günlük vermek lazım
Doğru söylüyorsunuz en güzeli taze sunmak.Çetin GÖKMEN' Alıntı:bence buz tutup sonradan çözülmesi bile iyi olmaz en iyisi günlük yapmak
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:mehmet geçmiş olsun yeşillikle, mamayı kesmende fayda var yemlerin karışımıda aspur ağırlıklı olsunMehmet Kıdır' Alıntı:Arkadaşlar Merhaba,
Acaba virüsten kaynaklanan ishalli durumlarda da mama ve yeşilliği kesmemiz gerekirmi?