I ilker Uzman Üyemiz Katılım 12 Mar 2010 Mesajlar 295 Konum MURATLI-TEKİRDAĞ Adı ilker Soyadı ERTÜRK 3 Tem 2010 #1 arkadaşlar aranızda muhabbet kuşlarına avi,vit mulyivitamin kullanan varmıdır sularına yeni başladım ben fikri olan varmıdır
arkadaşlar aranızda muhabbet kuşlarına avi,vit mulyivitamin kullanan varmıdır sularına yeni başladım ben fikri olan varmıdır
Yahya SAYIN Uzman Üyemiz Katılım 11 Ocak 2011 Mesajlar 1,958 Konum Antalya Adı Yahya Soyadı SAYIN 3 Tem 2010 #2 ilker ertürk' Alıntı: arkadaşlar aranızda muhabbet kuşlarına avi,vit mulyivitamin kullanan varmıdır sularına yeni başladım ben fikri olan varmıdır Genişletmek için tıkla ... Aylık program listemde haftanın 1 günü olmak üzere avivivt kullanırım. program örnek; 1 gün : av.v.t 2 gün temiz su 3 gün temiz su 4 gün elma sirkesi 5 gün temiz su 6 gün temiz su 7 gün süper vit 8gün temiz su 9 gün temiz su 10 gün avivit ... ... bunun gibi
ilker ertürk' Alıntı: arkadaşlar aranızda muhabbet kuşlarına avi,vit mulyivitamin kullanan varmıdır sularına yeni başladım ben fikri olan varmıdır Genişletmek için tıkla ... Aylık program listemde haftanın 1 günü olmak üzere avivivt kullanırım. program örnek; 1 gün : av.v.t 2 gün temiz su 3 gün temiz su 4 gün elma sirkesi 5 gün temiz su 6 gün temiz su 7 gün süper vit 8gün temiz su 9 gün temiz su 10 gün avivit ... ... bunun gibi
B blackdevil41 Uzman Üyemiz Katılım 25 Nis 2010 Mesajlar 2,495 Konum Kocaeli Adı Hilmi Soyadı AKYILDIZ 3 Tem 2010 #3 paylaşım için teşekkürler
A Ahmet SALMAN Uzman Üyemiz Katılım 8 Nis 2010 Mesajlar 3,171 Konum Bursa Web sitesi www.asmobilya.net Adı Ahmet Soyadı SALMAN 3 Tem 2010 #4 paylaşım için teşekkürler
I ilker Uzman Üyemiz Katılım 12 Mar 2010 Mesajlar 295 Konum MURATLI-TEKİRDAĞ Adı ilker Soyadı ERTÜRK 4 Tem 2010 #5 YAHYA TEŞEKÜRLER ARKADAŞIM